• 瀏覽: 12,583
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
完滿  解決 感恩上天

熱賣及精選
引用:
原帖由 Therock220 於 2021-10-21 02:16 PM 發表

結婚前約一年 未婚妻話同你冇乜感情 同個男同事搞埋 ,十年後佢自己鬼拍後尾枕 講左出嚟 作為老公被人呃左咁多耐 要離婚? 將來生活一定有條刺 最麻煩仲有小朋友
咁佢呢十年對你係點先?

各有各玩囉簡單方便直接...唔離婚住...等d小朋友大哂畢完業...搵到野做先離

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-10-21 02:41 PM 發表

咁佢呢十年對你係點先?
大家都係一般  有時嘈下交 未去美滿

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-10-21 02:41 PM 發表

咁佢呢十年對你係點先?
大家時有磨擦 做唔到佢要求 又嘈 一定有開心事 有時覺得佢只係當你係一個水泡 不過佢近兩年上左心靈健康堂 後 個人係變左小左不滿 發脾氣 多左包容

如今婚後感情唔太理想嘅太多了

引用:
原帖由 金剛芭 於 2021-10-21 03:00 PM 發表

如今婚後感情唔太理想嘅太多了
結婚容易 當初婚前向我講 仲可以 思考大家將來

引用:
原帖由 Therock220 於 2021-10-21 02:51 PM 發表

大家時有磨擦 做唔到佢要求 又嘈 一定有開心事 有時覺得佢只係當你係一個水泡 不過佢近兩年上左心靈健康堂 後 個人係變左小左不滿 發脾氣 多左包容
咁再恩愛嘅夫妻都會有磨擦,咁佢有冇話有時有藉口呢返屋企瞓喺出面邊夜或者有幾個鐘半日會失聯?
你話有開心事係點樣?
或者唔係只係一個水泡,係分擔下生活嘅夥伴,係小朋友個爸爸。

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-10-21 03:50 PM 發表

咁再恩愛嘅夫妻都會有磨擦,咁佢有冇話有時有藉口呢返屋企瞓喺出面邊夜或者有幾個鐘半日會失聯?
你話有開心事係點樣?
或者唔係只係一個水泡,係分擔下生活嘅夥伴,係小朋友個爸爸。
婚後就冇 婚前的事 佢話 因為得唔到愛 想分手 先搵第二個 同啱嘴型啲 可能係同事 日日見 後尾唔夾 再返來 其實我係不知情

可唔可以離婚就離婚啦!

引用:
原帖由 Therock220 於 2021-10-21 02:16 PM 發表

結婚前約一年 未婚妻話同你冇乜感情 同個男同事搞埋 ,十年後佢自己鬼拍後尾枕 講左出嚟 作為老公被人呃左咁多耐 要離婚? 將來生活一定有條刺 最麻煩仲有小朋友
結婚那麼久還有小孩,誰還沒有一些過往呢?現在拿出來說,感覺就是故意找藉口吧

引用:
原帖由 橋頭橙色的天才 於 2021-10-21 06:03 PM 發表

結婚那麼久還有小孩,誰還沒有一些過往呢?現在拿出來說,感覺就是故意找藉口吧
當你連續欺騙 二次 心情真好難受

引用:

樂觀啲諗當收得返條爛帳﹙呆壞賬﹚好過冇。認為算風涼的話當我道歉及冇寫過……此帖我冇偈。

引用:
原帖由 ttkwan 於 2021-10-21 07:17 PM 發表

樂觀啲諗當收得返條爛帳﹙呆壞賬﹚好過冇。認為算風涼的話當我道歉及冇寫過……此帖我冇偈。
👍

引用:
原帖由 Therock220 於 2021-10-21 02:51 PM 發表

其實佢係咪上左呢d 心靈堂,先想對你坦白,釋放出自己嘅罪惡感

提示:支持鍵盤翻頁左 右