• 瀏覽: 20,271
  • 回覆: 204
  • 追帖: 4
尋日男朋友收到個電話,原來佢前女友因為生cancer過咗身,因為佢地之間仲有識既朋友,所以就通知咗我男朋友一聲
男朋友收線之後入咗房,我聽到佢喊,都喊得幾大聲,差唔多喊咗成晚....
我知佢同前女友拖咗都5,6年先散,但佢地之後都冇再點聯絡....
雖然佢前女友過咗身我都覺得慘,但男朋友為咗佢喊咗成晚,我個心真係有少少唔舒服,我未見過佢咁傷心,佢係咪仲好掛住佢前女友先會喊到咁?
如果係我收到消息,我覺得我會傷心,但真係唔會好似我男朋友咁喊.... 我真係好唔開心....

p.s. 講多少少,其實我覺得傷心係人之常情,但我係擔心佢未放得低以前段感情咁.....

熱賣及精選
好心你唔好呷一個過左身既人醋啦

如果調翻轉, 冷血到當咩事都無發生, 呢種男人你真係敢愛?

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-10-20 11:47 AM 發表

如果調翻轉, 冷血到當咩事都無發生, 呢種男人你真係敢愛?
我覺得佢反應太激烈,喊咗成晚喎

引用:
原帖由 芝士波波士 於 2021-10-20 11:45 AM 發表

好心你唔好呷一個過左身既人醋啦
我都知唔應該咁諗,但真係忍唔住會諗男朋友係咪仲放唔低佢

引用:
原帖由 Pisceslady 於 2021-10-20 11:48 AM 發表

我覺得佢反應太激烈,喊咗成晚喎
其實向好方面諗, 如果佢對ex都咁重感情, 對你一定唔會差得去邊

呢個時間呷醋相當不智,你要忍住啊!

引用:
原帖由 Pisceslady 於 2021-10-20 11:49 發表

我都知唔應該咁諗,但真係忍唔住會諗男朋友係咪仲放唔低佢
就算真係放唔低,到呢一刻都冇可能會再一齊啦

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-10-20 11:52 AM 發表

其實向好方面諗, 如果佢對ex都咁重感情, 對你一定唔會差得去邊
我成日都覺得佢對佢ex好啲... 佢到依家仲收埋ex 既野

引用:
原帖由 紅豆布丁 於 2021-10-20 11:54 AM 發表

呢個時間呷醋相當不智,你要忍住啊!
道理我都明... 所以都冇喺佢面前講,自己私底下唔開心上討論區訴下苦算

樓主應該陪你男友一齊喊,咁你男朋友會更愛你。

你只係水泡,佢EX代替品

引用:
原帖由 3882 於 2021-10-20 11:54 AM 發表

就算真係放唔低,到呢一刻都冇可能會再一齊啦
係既, 但始終會唔開心,忍唔住鑽牛角尖

引用:
原帖由 goldenfat 於 2021-10-20 11:56 AM 發表

樓主應該陪你男友一齊喊,咁你男朋友會更愛你。
我唔會咁做,我都唔識佢ex

引用:
原帖由 Pisceslady 於 2021-10-20 11:55 AM 發表

我成日都覺得佢對佢ex好啲... 佢到依家仲收埋ex 既野
隨時間過去就慢慢會淡啦, 你同佢一齊幾耐?

提示:支持鍵盤翻頁左 右