• 瀏覽: 10,704
  • 回覆: 162
  • 追帖: 3
幾年前追過一個女仔,當時被佢拒絕;whatsapp一律唔回應我,我冇再搵佢。
幾年後,上個月我膽粗粗whatsapp番佢
佢肯回覆我,仲透露自己幾年前有少少情緒困擾。。。
我問佢出年新年搵佢食野,佢話ok。

小弟自問仲係對佢念念不忘,
但我都唔知自己係咪仲中意佢(唔識形容)
我唔知道佢是否單身,唔敢問。
應唔應該試多次(衰多次?)
定係當佢朋友就算了?

另外,女仔角度,佢估唔估到我仲中意佢?
小弟經驗不足,請指教。

熱賣及精選
唔好諗太多la, 
如果我係你會約左佢先
如果約會係好嘅,成功嘅
先至了解下,睇下適唔適合你同佢有冇男友
加油!💪

下 而家10月 咩叫出年新年先搵佢食野
係就而家約佢出來食餐飯睇睇佢變成點先
過多幾個月點知會變成點 到時人地未必肯理你

引用:
原帖由 tommwins 於 2021-10-20 07:48 AM 發表

下 而家10月 咩叫出年新年先搵佢食野
係就而家約佢出來食餐飯睇睇佢變成點先
過多幾個月點知會變成點 到時人地未必肯理你
我未ready

佢知道我仍喜歡佢嗎?

有冇女仔幫助解答

溝女之麻做男人諗咁撚多做乜即約佢出街啦衰左咪溝過第二件囉

所謂念念不忘,其實係未得到既就係香。
先唔好諗自或對方喜歡不喜歡對方,反正幾年冇聯絡,不如放底以前,當從新認識,順其自然,由朋友做起來得更自然。

打敗仗而家轉收兵mode咋

一開始唔好再表白,唔好再有歧圖,就等大家都平淡如水先。
之後等一排大家相處再進一步後先表白。

就算知,她現在對你未必是有感覺之類...你們見了先再說啦!

引用:
原帖由 漾沌 於 2021-10-20 07:18 發表

幾年前追過一個女仔,當時被佢拒絕;whatsapp一律唔回應我,我冇再搵佢。
幾年後,上個月我膽粗粗whatsapp番佢
佢肯回覆我,仲透露自己幾年前有少少情緒困擾。。。
我問佢出年新年搵佢食野,佢話ok。

小弟自問仲係對佢念念不忘,
但我都唔知自己係咪仲中意佢(唔識形容)
我唔知道佢是否單身,唔敢問。
應唔應該試多次(衰多次?)
定係當佢朋友就算了?

另外,女仔 ...
唔好估, 真接同佢講, 想同佢做拖友發展, 得就得.

引用:
原帖由 小月灣灣 於 2021-10-20 09:04 AM 發表

就算知,她現在對你未必是有感覺之類...你們見了先再說啦!
連我也問自己,因為我唔知自己係唔係真係仲喜歡佢,抑或只是一個未完成的心願

引用:
原帖由 漾沌 於 2021-10-20 09:19 AM 發表

連我也問自己,因為我唔知自己係唔係真係仲喜歡佢,抑或只是一個未完成的心願
那就見了先知,現在你對她還是停留在當時你喜歡的樣子...當你見了你才知是否如此

你是備胎

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-20 09:07 AM 發表

唔好估, 真接同佢講, 想同佢做拖友發展, 得就得.
有女仔frd話,佢可能以為隔左咁耐,我已經放低晒對佢既愛意,所以對方先理睬我。
佢哋話如果我再展示出想追佢的行動,好快又會被block返,以後唔聯絡我。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右