• 瀏覽: 2,305
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
一齊左3年幾.電影般嘅劇情發生喺我身上.....最近發現身體有問題(都頗為長手尾).然後喺生日.你既一句不如我地做番朋友啦
彷彿個天塌咗落嚟😟完全失去咗重心.回頭一望.發現我已經冇朋友可以同我傾訴.因為我做咗呢個世界上面最蠢嘅事...就係為左你放棄哂我既朋友.原來到頭尼我得番自己一個.不停同自己講要樂觀啲去面對,但真係好難😭好痛..心真係好痛

熱賣及精選
唔使擔心,重新識過新朋友就由樓下個看更開始⋯

快D DL番D交友APP咪識到新朋友囉

早早撕破面皮,總好過給你一個無底洞,突然的變故當然難受,更應該掉下傷痛挺立決心,讓自己更好更進步.

係你生日講分手咁衰  

你身體什麼事?

引用:
原帖由 徐瑤瑤 於 2021-10-19 10:41 AM 發表

一齊左3年幾.電影般嘅劇情發生喺我身上.....最近發現身體有問題(都頗為長手尾).然後喺生日.你既一句不如我地做番朋友啦
彷彿個天塌咗落嚟😟完全失去咗重心.回頭一望.發現我已經冇朋友可以同我傾訴.因為我做咗呢個世界上面最蠢嘅事...就係為左你放棄哂我既朋友.原來到頭尼我得番自己一個.不停同自己講要樂觀啲去面對,但真係好難😭好痛..心真係好痛
生日快樂

大節日分手都系常規。。。。

引用:
原帖由 徐瑤瑤 於 2021-10-19 10:41 AM 發表

在你身體有問題時離開你,咁冇人情味?

引用:
原帖由 持久男 於 2021-10-19 12:26 PM 發表

快D DL番D交友APP咪識到新朋友囉
如果身體有問題都冇心情去識啦

引用:
原帖由 紫薇花 於 2021-10-19 01:05 PM 發表

係你生日講分手咁衰  
特登安排嘅心

引用:
原帖由 1993nice 於 2021-10-19 15:44 發表

如果身體有問題都冇心情去識啦
養好身體先去識呀

引用:
原帖由 持久男 於 2021-10-19 04:05 PM 發表

養好身體先去識呀
咪係囉,身體有問題仲去識人累人類物。

三年的感情面臨分手啊?悲劇

你真能整事兒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]