• 瀏覽: 11,535
  • 回覆: 82
我食過好多隻 其實都淨係幫你去廁所
仲要勁肚痛辛苦地痾 有冇邊隻係work D架...
同埋真係想修肚腩 有冇jm可以分享下

熱賣及精選
排毒美顏寶,食咗死老母。yeah😛😛

引用:
原帖由 ggpanny19 於 2021-10-18 10:23 AM 發表

你好好控制飲食 唔駛食咩藥都可以瘦落嚟啦!

引用:
原帖由 ggpanny19 於 2021-10-18 10:23 AM 發表

全部都無用

呃啲無知婦孺買

飲好多好多水 一日最少2升

引用:
原帖由 ggpanny19 於 2021-10-18 10:23 發表

減少碳水化合物及糖份,多吃蔬菜和優質蛋白質,每日步行8000步,堅持就可以減肥

每天食少餐。

引用:

你係肥仔定肥女?女仕肥可能同內分泌失調、最好睇吓醫生先、再決定方法

只知道所有減肥產品都係令人逃避現實,沒有正視問題根榞,治標治本兩不成。

其實食咩都好 係要配合飲食運動

引用:
原帖由 se7endays 於 2021-10-19 10:13 AM 發表

減少碳水化合物及糖份,多吃蔬菜和優質蛋白質,每日步行8000步,堅持就可以減肥
我每日一定過萬步 都係肥

戒凍飲、少食甜食、多飲水、一定要運動 (步行1萬步係唔計)
我個千年肚腩下腩都無左~

所有減肥野都唔得架!靠自己啦

如果食藥係得就唔會有甘多肥濶太多啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]