• 瀏覽: 6,668
  • 回覆: 39
本身自己一個住,但之後女朋友搬左入黎,就開始有d爭拗屋企唔大,又無咩私人空間,真係容易令大家煩燥但之後我地平心靜氣咁傾,就諗緊辦法一齊研究點解決,大家有無試過遇到呢類既空間問題……

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 StarLord 於 2021-10-17 02:21 PM 發表

本身自己一個住,但之後女朋友搬左入黎,就開始有d爭拗屋企唔大,又無咩私人空間,真係容易令大家煩燥但之後我地平心靜氣咁傾,就諗緊辦法一齊研究點解決,大家有無試過遇到呢類既空間問題……
換咗個女朋友就解決啦

找Q房網, 可以幫到你.

有,搬

引用:
原帖由 StarLord 於 2021-10-17 02:21 PM 發表

本身一個住咪好地地 計劃搬嚟之前無諗過後果㗎咩

間屋唔駛咁大嘅,有張大床就夠

睇下你想唔想同佢發展啦,只要大家多d耐性,其實都唔難解決
香港d樓咁細,個個屋企都空間唔夠架啦,唔通個個都鬧大交咩?
我前排試過咁同男朋友嘈,但係佢好sweet咁諗解決方法,我地住觀塘,佢就搵晒所有迷你倉一齊研究揀邊間好
所以我覺得點都有解決方法   

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-17 02:47 PM 發表

找Q房網, 可以幫到你.
係囉,再唔係就搬大d,兩個人一齊夾租都應該ok

你女友一定大肥婆,叫佢減肥,否則飛咗佢。

引用:

住緊納米樓?

提示: 違規內容已被屏蔽
這只是你們兩人之間的問題

要互相忍讓。

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-10-17 14:27 發表

條女有樓有高潮,條女嫌棄你無樓,條女真係鐘意你點會介意住得細,分手啦傻仔
你識L咩, 搞到條女空間狹窄都高潮不斷咁就解決晒啲問題

提示:支持鍵盤翻頁左 右