• 瀏覽: 16,624
  • 回覆: 110
  • 追帖: 6
我本身係中意D 30以上的女士, 但我愛不起. 

30 稅仲未結婚的女士, 好多都有一定的人生閱力, 對愛情無咩期望, 只希望找個有一定經濟基楚的人.

而小妹妹, 佢地入世未深, 對愛情有沖景, 經濟條件未必係佢地考慮的因素, 可以完全刮出去愛一個人.

我覺得溝 30 以上的女士, 仲難過溝小妹妹.

例子係:   中加因,  佢同伍先生一散左, 就可以極速搵一個醫生嫁左.     梁泳其,  一散又係極速搵個有錢鬼.

佢地唔想再浪費時間, 只想找個經濟好的, 又對佢好的, 要一擊即中.

所以溝中女, 係好難的. 

熱賣及精選
梁詠琪個西班牙老公,係窮鬼,冇錢的
原本在西班牙失業,所以先肯來香港

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-16 06:16 PM 發表

30 稅仲未結婚的女士, 好多都有一定的人生閱力, 對愛情無咩期望, 只希望找個有一定經濟基楚的人.

而小妹妹, 佢地入世未深, 對愛情有沖景, 經濟條件未必係佢地考慮的因素, 可以完全刮出去愛一個人.

例子係:   中加因,  佢同伍先生一散左, 就可以極速搵 ...
因為小妹妹啲中文同你一鳩樣…

中女就一定頂你唔能順~~

中女好睇你性能力頂唔頂到
小妹妹就想你快d

d中女!仲係想要愛!😂無信心咋!同埋唔信有人真心愛她!挑剔只不過無信心!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-16 06:16 PM 發表

例子係:   中加因,  佢同伍先生一散左, 就可以極速搵 ...
食咗咪算!溝咩呢溝??

引用:
原帖由 lawch07 於 2021-10-16 07:20 PM 發表

梁詠琪個西班牙老公,係窮鬼,冇錢的
原本在西班牙失業,所以先肯來香港
我都想嫁比梁泳其.

短短一篇文,別字、錯字百出,點會溝到女,做「金漁佬」啱晒你啦!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 16-10-2021 18:16 發表

中女好功夫,經常係佢嘆你

引用:
原帖由 半夜外圍的裙 於 2021-10-16 07:40 PM 發表

d中女!仲係想要愛!😂無信心咋!同埋唔信有人真心愛她!挑剔只不過無信心!
就好似花樽的樽頸位, 表面睇好似好窄, 但只要你有能力伸隻手入去, 裡面其實係原始大森林, 打關斗都仲得.

引用:

老牛食嫩菜,識食也👍

建議你㩒鐘仔算

小妹妹總有變中女的一日,到時咪一鳩樣

引用:

中女又好小妹妹又好,都唔會接受果啲字都唔識多個嘅男人,甚麼叫閱力?係閱歷呀才子。

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-10-16 08:25 PM 發表

小妹妹總有變中女的一日,到時咪一鳩樣
到時已經呃到手啦.

即係話小妹妹個道防線低於中女.

提示:支持鍵盤翻頁左 右