• 瀏覽: 14,586
  • 回覆: 114
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 Cholebee 於 2021-10-20 11:57 PM 發表

無啦啦邊到識,仲要識個師奶,應該係搵SP , 唔會有拍拖feel 
遇到個俾到拍拖 FEEL 妳的人
對妳的傷害會更大
不過
女人都係想有返拍拖 FEEL 的
即使明知對方只係呃蝦條, 都要浸一兩次愛河的感覺

首先妳自己覺得乜嘢係浪漫?

引用:
原帖由 Vder 於 2021-11-8 03:35 AM 發表

你試下keep番靚自己先,唔好成日話自己係師奶,外型吸引自然有桃花
人靚一定好過肥師奶, 
但一齊生活,冇可能日日都full dressing , make up ,好多時見到都係最真最不修邊幅既一面。
靚到李嘉欣咁都有睇厭既一日

所以對方個心有冇你先最重要

定你意思叫我拾靚自己識過第二個😂😂😂

每個人都有這個想法

引用:
原帖由 Cholebee 於 2021-10-16 02:18 AM 發表
結婚好耐,大家好似各自生活..
我都係,由愛情變親情

引用:
原帖由 Cholebee 於 2021-10-16 02:18 AM 發表
我都係過來人, 最後朋友介紹去左幫襯牛郎。 雖然係付出金錢未必真心但起碼我開心有感覺又唔洗怕完鬆

引用:
原帖由 Cholebee 於 2021-10-17 01:54 AM 發表
結婚10年,有細路
有段時間互相傷害得太多
根本唔會再愛得返大家
而家能夠好似同屋主咁和平相處
已經係算係咁
OK喔,一家人齊齊整整已經算唔錯,不能要求太多。離婚很普遍。比上不足。。。

想搵返拍拖既感覺
結婚10年,有細路
有段時間互相傷害得太多
根本唔會再愛得返大家
而家能夠好似同屋主咁和平相處
已經係算係咁
出去識其他男人,包你爽!
大把啦~ 呢度搵個男版友 pm 又得,搵個friend
同病相憐
真係有幾個pm  , 但我係覆唔到原來,所以係0
同樓主差不多,同🐯無嘢講無交流,話題只有小朋友。我仲好怕同🐯獨處。😔
遇到個俾到拍拖 FEEL 妳的人
對妳的傷害會更大
不過
女人都係想有返拍拖 FEEL 的
即使明知對方只係呃蝦條, 都要浸一兩次愛河的感覺
首先妳自己覺得乜嘢係浪漫?
人靚一定好過肥師奶,
但一齊生活,冇可能日日都full dressing , make up ,
好多時見到都係最真最不修邊幅既一面。
.................................................................................
好精彩,好精彩。
其實兩公婆好似貓咁......
你鬧過佢打過佢只係一次,
就會成世記住同嬲,唔會忘記。
狗就唔同,鬧一次就乖一次。
唯一解決,唔係離婚 !
係各有各尋求自己生活樂趣,
識自己興趣朋友。
首選行山、跟住踩單車,飮茶食飯,
甚至時鐘開房都得。只要大家都
係同病相憐有同感,情到濃時乜都得。
我今年六十六,都執倒件。好開心 !
好似自己後生十幾廾年咁。
老婆就慘D,自年幾前入咗老人院,好
似坐死監咁,禁探禁出。唯有透過房
窗,二樓同我地吓 Say Hi 同 我愛理 !

引用:
原帖由 Cholebee 於 2021-11-29 10:14 AM 發表

人靚一定好過肥師奶, 
但一齊生活,冇可能日日都full dressing , make up ,好多時見到都係最真最不修邊幅既一面。

你講得好啱呀,所以扮靚係為咗外面識人 XD
隔離飯香係真嘅,人妻有人妻優勢,你肯執下自己要引到仔應該唔難
屋企嗰個就好難變,所以外面搵人平衡下仲實際,只要唔好沉船就好

生活不易

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]