• 瀏覽: 17,893
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
話說今個星期日準備同女朋友去沙灘,咁女人實會著三點式打下卡啦
佢係諗緊著邊套嘅時候,不停咁send啲唔同款式嘅相畀我
但我先發現,同佢平時啲內衣有乜分別
(我問完佢之後,佢嬲左我......)

熱賣及精選
扮高竇吊高黎賣姐
見到鬼佬咪又係濕晒

似酒一樣, 用膠杯飲同用酒杯飲 , 沒品味的人會説: 一樣是喝進口裹有乜分別

泳衣落得水
內衣唔濕得

分別就係如你在街上望到女人衣領內的bar,或裙底內的底褲,個女人就會覺得走光,被你偷窺! 但沙灘見到著三點式(暴露程度更多) 但又不覺得是走光,反而覺得你好欣賞佢身裁!

20度仲游水

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-16 09:15 AM 發表

20度仲游水
記得你 20 度會開暖氣........so quite

真心唔知

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-10-15 06:28 PM 發表

扮高竇吊高黎賣姐
見到鬼佬咪又係濕晒
鬼佬係咪堅過你先

引用:
原帖由 觸電俠 於 2021-10-15 05:55 PM 發表

話說今個星期日準備同女朋友去沙灘,咁女人實會著三點式打下卡啦
佢係諗緊著邊套嘅時候,不停咁send啲唔同款式嘅相畀我
但我先發現,同佢平時啲內衣有乜分別
(我問完佢之後,佢嬲左我......)
on99
咁男人底褲同男人泳褲又有乜分別?
難道樓主著麻甩佬孖煙通去泳池/海灘游水?

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-10-16 11:16 PM 發表

on99
咁男人底褲同男人泳褲又有乜分別?
難道樓主著麻甩佬孖煙通去泳池/海灘游水?
物料唔同only,一個防水,一個吸水,

無分別係因為你的角度

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2021-10-16 09:01 AM 發表

分別就係如你在街上望到女人衣領內的bar,或裙底內的底褲,個女人就會覺得走光,被你偷窺! 但沙灘見到著三點式(暴露程度更多) 但又不覺得是走光,反而覺得你好欣賞佢身裁!
有D女人露bra帶露到bra扣都露埋, 都唔覺得係走光, 而露底褲就係走光。一樣是底嗰套, 點解會有咁大分別?

引用:
原帖由 01065r 於 2021-10-15 07:51 PM 發表

似酒一樣, 用膠杯飲同用酒杯飲 , 沒品味的人會説: 一樣是喝進口裹有乜分別
係一樣呀 你這係偷換概念

提示:支持鍵盤翻頁左 右