• 瀏覽: 16,354
  • 回覆: 148
  • 追帖: 4
大部分港女都好樂意結咗婚之後返工,大家一齊支撐成頭家,身邊朋友結咗婚之後,老婆都會一齊供樓...
但大陸妹都係中意做家庭主婦多,男人就會比較辛苦,除非你好似郭富城咁搵到錢,老婆可以唔洗做...
同埋好多港女都好肯陪你捱,雖然有時把口衰啲,但其實佢地內心係為你好多,起碼唔會喺你失敗時離開你,好多都可以共患難...
我自己覺得好多港女都係口硬心軟,貪錢唔係冇,呢個大把女人都係咁,大陸妹仲多,但起碼港女真心對你,其實仲有好多好女仔....

要我揀,我實揀港女做老婆

熱賣及精選
溝佢時洗費多好多呢

港女無樓無高潮,同你捱係因為未搵到更好的碼頭咪騎牛搵馬住先傻仔,大陸妹會小鳥依人,起碼享受左先,港女貼錢受氣,港女派帽機率仲要世界第一

引用:
原帖由 起一飛 於 2021-10-15 01:22 PM 發表

大部分港女都好樂意結咗婚之後返工,大家一齊支撐成頭家,身邊朋友結咗婚之後,老婆都會一齊供樓...
但大陸妹都係中意做家庭主婦多,男人就會比較辛苦,除非你好似郭富城咁搵到錢,老婆可以唔洗做...
同埋好多港女都好肯陪你捱,雖然有時把口衰啲,但其實佢地內心係為你好多,起碼唔會喺你 ...
今時今日大陸妹 唔同哂啦, 重係十年前? 你唔通搵 三四十歲大陸妹咩?

年青一代都係事業女性啦⋯⋯ 當然有 四線城市工廠妹比你揀, 不過四線城市 都唔洗 花錢供樓啦…

咩地區嘅女人都有啲係好現實,同樣都有啲係會同你講心

那你就娶港女吧

今時今日,後生個代,港女同大陸(城市內)應該差唔多,大陸農村可能有D純D的,城市應該冇啦!

引用:
原帖由 起一飛 於 2021-10-15 01:22 PM 發表

同埋好多港女都好肯陪你捱,雖然有時把口衰啲,但其實佢地內心係為你好多,起碼唔會喺你 ...
其實你對人點,人哋又點對你

引用:
原帖由 微薯 於 2021-10-15 03:24 PM 發表

咩地區嘅女人都有啲係好現實,同樣都有啲係會同你講心
呢句真

幾靚女都好
一開廁所門見佢痞左上廁版到去廁所乜胃口都冇啦

每個地方都有,很正常

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-10-15 07:13 PM 發表

今時今日,後生個代,港女同大陸(城市內)應該差唔多,大陸農村可能有D純D的,城市應該冇啦!
大陸農村除非你金屋藏嬌,當他們在都市有了朋友,就會開始變得好大洗貪威識食,原因他們好容易入世未深,被物慾支配下容易被帶壞。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 15-10-2021 02:09 PM 發表

今時今日大陸妹 唔同哂啦, 重係十年前? 你唔通搵 三四十歲大陸妹咩?

年青一代都係事業女性啦⋯⋯ 當然有 四線城市工廠妹比你揀, 不過四線城市 都唔洗 花錢供樓啦…
好多大陸妹,一孩政策出嚟,父母當佢哋如珠如寶,大部分都諗盡辦法去外國讀書,要求對象,無房無車無工人無財產錢都唔會吼啦,加上慣咗比父母寵壞哂,公主病好嚴重呀,師兄。
大陸妹,今時唔同往日啦!

引用:
原帖由 橫渡英倫 於 2021-10-16 03:56 AM 發表

幾靚女都好
一開廁所門見佢痞左上廁版到去廁所乜胃口都冇啦
我都覺得係

幾靚女擔住口煙。。。。。零分

提示:支持鍵盤翻頁左 右