• 瀏覽: 5,498
  • 回覆: 32
大家認為結婚後,一星期多少天,老公老婆各自見朋友?  未有小孩。

一星期三兩日,一星期一日,介唔中先一次?

熱賣及精選
引用:
原帖由 e999 於 2021-10-14 09:51 PM 發表

大家認為結婚後,一星期多少天,老公老婆各自見朋友?  未有小孩。

見咩朋友? 見到唔返屋企瞓 果D?

普通朋友我日日見,有問題?

還是你指 同朋友食晚飯 掉低你?

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-15 12:47 AM 發表

見咩朋友? 見到唔返屋企瞓 果D?

普通朋友我日日見,有問題?

還是你指 同朋友食晚飯 掉低你?
 同朋友食晚飯 掉低我

我老公見朋友係有人結婚先會見面,平時有咩好見,結左婚有頭家都要做家務,要相處,邊得閒平時見

你真係朋友多到尖東去到沙頭角咩?一星期三四次?

引用:
原帖由 e999 於 2021-10-15 01:17 AM 發表

同朋友食晚飯 掉低我
我諗一星期唔會多個三天吧⋯⋯ 如果係,你可派定帽比佢…

引用:
原帖由 e999 於 2021-10-14 09:51 PM 發表

朋友 - 隨緣。
炮友 - 有需要便約見。

看什么樣的朋友別

引用:
原帖由 e999 於 2021-10-14 21:51 發表

夾到時間咪見囉

如果不是情侶,朋友一個月見一次已經算好密

朋友唔洗見甘多,有自己家庭既事要忙。

引用:

間唔中見,唔得閒

朋友唔洗見甘多,有自己家庭既事要忙

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]