• 瀏覽: 18,799
  • 回覆: 163
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 Fitzgerald 於 2021-10-13 01:09 PM 發表

琴日行行下街,本身有個男人迎面行過我前面個女仔嘅側邊,點知佢無啦啦轉身衝上去問個女仔
搭訕男:你好啊
清純女:?
搭訕男:我想認識下你啊,想問下我可唔可以拎你電話啊?
清純女:唔可以
搭訕男:點解啊?
清純女:我唔想
搭訕男:畀個機會我啦
搭訕男:我想識下你喎
之後個男嘅騷擾咗個女仔大約成幾分鐘(個女其實一直向前行, ...
啲玩家就係咁食女。

熱賣及精選
引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-10-15 01:59 AM 發表

有錢就唔駛自己去溝女傻仔,有錢自然大把女主動走黎溝你
有錢就一定唔使自己溝女傻仔?睇質素87
大把有錢人出去溝女,見識少

引用:
原帖由 灰!! 於 2021-10-15 02:02 AM 發表

有錢就一定唔使自己溝女傻仔?睇質素87
大把有錢人出去溝女,見識少
有錢人呢D叫出去食女唔係叫溝女傻仔,溝唔代表食到,醒少少啦ON9

引用:
原帖由 EKK9928 於 2021-10-15 12:17 AM 發表

Youtube FB 好多KOL 有片,MK仔🈶️樣學樣,零成本💰又可以溝女,正垃圾!
呢啲招可以話係“中性”, 主要睇使用者心態。
用家係可以遇到心儀對象時用。
但實際上,多數係玩家用黎食女多。

台灣 黑男
都係咁上吓ja bor,撩到幾多靚女吖。。。

唏,你有未有男朋友 ?
你喜歡什麼類型 ?
讓我幫你找一找 !
你等我呀。。。

引用:
原帖由 Fitzgerald 於 2021-10-13 01:09 PM 發表

琴日行行下街,本身有個男人迎面行過我前面個女仔嘅側邊,點知佢無啦啦轉身衝上去問個女仔
之後個男嘅騷擾咗個女仔大約成幾分鐘(個女其實一直向前行, ...
搭訕係無問題㗎,但係個男無技巧,變咗係騷擾

攞電話一定唔得啦~i 剚窿13咁貴,但攞電話號碼反而可以考慮!

如果有傻閪上當咪當叫免費鷄囉~

而家帶住口罩有D博喎⋯⋯

引用:
原帖由 冬寒遇到 於 2021-10-15 01:33 AM 發表

有乜問題?
港女黎講 如果係外國/洋腸 好平常

係香港就狗公 😆

係外國 通街搭傘 鬼妹好多都彩你 唔會話咩比人當痴線佬 不過香港嘅話 你係洋腸就ok

因為街邊有狗乸

引用:
原帖由 Fitzgerald 於 13-10-2021 01:09 PM 發表

呢個年代咁做好勇敢,以前 D 女都會停低聽你講幾句,而家要好小心,一陣大叫你做咩呀?唔好呀?你都麻撚煩

引用:
原帖由 西部熱情的P圖 於 2021-10-15 12:55 AM 發表

唔好死纏爛打,其實無問題
岩阿!男人老狗問左俾就俾 唔俾就唔俾 冇乜大不了,死纏爛打將自己都搞cheap埋,天下何處無芳草

引用:

因為隻狗公見到狗乸。

提示:支持鍵盤翻頁左 右