• 瀏覽: 22,795
  • 回覆: 171
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 Fitzgerald 於 2021-10-13 01:09 PM 發表

琴日行行下街,本身有個男人迎面行過我前面個女仔嘅側邊,點知佢無啦啦轉身衝上去問個女仔
搭訕男:你好啊
清純女:?
搭訕男:我想認識下你啊,想問下我可唔可以拎你電話啊?
清純女:唔可以
搭訕男:點解啊?
清純女:我唔想
搭訕男:畀個機會我啦
搭訕男:我想識下你喎
之後個男嘅騷擾咗個女仔大約成幾分鐘(個女其實一直向前行, ...
戀愛總會有一個行出一步,唔好郁下就叫人狗公啦。

熱賣及精選
好多強姦犯都係咁樣開始佢哋犯罪生涯

問一句唔得仲死chur嗰啲人,同強姦犯好類近!

樓主所形容情況,似乎像「嫖客問價」。

狗當然搵番狗對象啦

吾出街咪冇人搭傘

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-13 02:55 PM 發表

媾女係咁架啦
溝返黎有咩好,女通常不用溝

引用:
原帖由 好天氣001 於 2021-10-14 10:36 AM 發表

如果個狗工揸住法拉利問又點睇?
啲女自動上車啦,我試唔少,我只係bmw 跑

引用:
原帖由 Fitzgerald 於 2021-10-13 01:09 PM 發表

琴日行行下街,本身有個男人迎面行過我前面個女仔嘅側邊,點知佢無啦啦轉身衝上去問個女仔
之後個男嘅騷擾咗個女仔大約成幾分鐘(個女其實一直向前行, ...
不如問吓你點解有人要儲錢買樓.

引用:
原帖由 Fitzgerald 於 2021-10-13 13:09 發表

下次可以攞定電話出嚟, 同佢講: 再唔行開就打999.

倫敦金,偷資料班金融賊

如果對方係姜濤,妳就會濕曬啦

因為這樣做好易有女吊

禁佢都係問下姐,又冇動手動腳,有咩問題,你唔鍾意唔代表一定唔岩嫁喎

乜都唔知見人靚就想追人, 會5會兒戲左D

用返上面諗野會比較易溝女

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]