• 瀏覽: 18,071
  • 回覆: 124
  • 追帖: 2
之前同男朋友屋企人食左餐飯,自問表現都唔差,有禮貌食完飯有幫手執野,如果去屋企食飯都有買少少野上去
但係唔知點解男朋友個媽咪始終都唔係咁中意我,我同男朋友都唔知點解架,以為係我做得唔夠好或者買既野唔岩auntie心水

早幾日男朋友聽到佢媽咪同阿爸傾計有提起我,所以男朋友就偷聽佢地講野
聽男朋友講原來媽咪對我既印象都唔差,覺得我又有禮貌又識做人但係對我都唔係100分滿意,都只係得75分
佢阿爸都有問點解講到我份人咁好都唔滿意,auntie話:你唔見佢右邊個隻門牙唔齊架咩?面相學黎講佢咪唔算最好囉!聽啲人講,門牙代表父母男左女右唔齊個邊係講緊個人古怪咁解,右邊唔齊咪姐係佢媽咪份人好古怪囉!有其母必有其女,點知佢會唔會都係咁古怪架?

其實我媽咪份人都唔古怪,係有時諗野好跳tone姐,咁都算古怪架啦?
面相真係可信架咩?如果cool左牙我媽咪就會變唔古怪架啦?面相學真係重要過個人品?

熱賣及精選
引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-10-13 12:41 PM 發表

之前同男朋友屋企人食左餐飯,自問表現都唔差,有禮貌食完飯有幫手執野,如果去屋企食飯都有買少少野上去
但係唔知點解男朋友個媽咪始終都唔係咁中意我,我同男朋友都唔知點解架,以為係我做得唔夠好或者買既野唔岩auntie心水

早幾日男朋友聽到佢媽咪同阿爸傾計有提起我,所以男朋友就偷聽佢地講野
聽男朋友講原來媽咪對我既印象都唔差,覺得我又有禮貌又識做人但係對我都唔係100分滿意,都只係得75分
...
男朋友阿媽實會有野睇我地唔順眼

樓主問題答唔到,但伯母份人會幾麻煩….

引用:
原帖由 樂天思娜 於 2021-10-13 12:43 PM 發表

男朋友阿媽實會有野睇我地唔順眼
都係既…有時都驚自己會唔會做多左野搞到佢更加唔中意我唉

引用:
原帖由 城市儷人 於 2021-10-13 12:52 PM 發表

樓主問題答唔到,但伯母份人會幾麻煩….
好想知男朋友右邊門牙係唔係都唔齊

下次唔好露齒

去面相版問下
我聽過門牙代表父母,不過係代表早唔早死

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-10-13 01:03 PM 發表

去面相版問下
我聽過門牙代表父母,不過係代表早唔早死
唔係掛

樓主阿爸真係荷蘭橙。

搵牙醫執執佢?

男男 吾系甘易一起
唔好放棄呀

去cool牙囉
好小事

咁都有得挑,第日嫁左過去仲有排受

女身男相

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-10-13 12:41 PM 發表

...
show 下棚牙睇下。

提示:支持鍵盤翻頁左 右