• 瀏覽: 38,565
  • 回覆: 156
「懷疑」

熱賣及精選
引用:
原帖由 Jackishere 於 2021-10-13 05:08 PM 發表

「懷疑」
佢意思係「懷疑有個似姐姐既男人」追佢

即係幾多歲?全貼都冇講 佢25你20?
咁25唔算阿姐啦

先試鍾

印傭定菲傭? 我鄰居個菲傭好撚辣 我唸緊點識佢 唔似菲傭來 似辣既南美妹

引用:
原帖由 大巨 於 2021-10-13 12:38 PM 發表

喺APP識既,出過嚟幾次,不過我對佢就冇興趣發展,因為佢都大我5年,但做朋友唔錯
但佢好似對我好有興趣,成日食飯搶住埋單
我當然唔好意思,我會同佢AA返
因為有次好近我生日,佢仲要自製蛋糕比我
嗰日睇戲佢仲挨埋嚟,我覺得佢對我好有野
不過我真係當佢朋友咁..... 暫時都冇進一步發展打算

咁多位師兄有冇試過比女人追?
Block 左佢,唔好浪費人地時間,亦唔好俾幻想自己

引用:
原帖由 有贏冇輸 於 2021-10-13 10:27 PM 發表

Block 左佢,唔好浪費人地時間,亦唔好俾幻想自己
同感,既然不想發展就不要占用彼此的時間

引用:
原帖由 橋頭橙色的天才 於 2021-10-13 10:45 PM 發表

同感,既然不想發展就不要占用彼此的時間
耐左先同人講對方更加接受唔到

引用:
原帖由 大巨 於 2021-10-13 12:38 PM 發表

喺APP識既,出過嚟幾次,不過我對佢就冇興趣發展,因為佢都大我5年,但做朋友唔錯
但佢好似對我好有興趣,成日食飯搶住埋單
我當然唔好意思,我會同佢AA返
因為有次好近我生日,佢仲要自製蛋糕比我
嗰日睇戲佢仲挨埋嚟,我覺得佢對我好有野
不過我真係當佢朋友咁..... 暫時都冇進一步發展打算

咁多位師兄有冇試過比女人追?
件豬扒你慢慢嘆

係啦,係啦,唔該你食撚完藥早啲瞓啦

肯定有野啦,唔岩就唔好再搵人啦,我知搵人攝時間好開心,但你咁樣會害左佢

有樣野好緊要,姐姐有冇丁先

引用:
原帖由 沙漠冰凍的女俠 於 2021-10-13 03:34 PM 發表

姐姐靚么?
簡體好麼

應該唔係溝樓主。
生日咁大件事
都無請你食西
餐。

引用:
原帖由 新年大快樂 於 2021-10-13 05:47 PM 發表

即係幾多歲?全貼都冇講 佢25你20?
咁25唔算阿姐啦
MAYBE 60 VS 55...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]