• 瀏覽: 9,350
  • 回覆: 67
  • 追帖: 3
大約2個月前開始玩交友app,識到個女仔都幾傾得下,就係上個禮拜就約佢見面去長洲玩,佢話ok….點知….

約會當日我就去中環站等佢,去到中環站見到佢真人….我第一句就想講「佢老X!! 」頭髮亂都算,著短身背心+半透明風褸+運動緊身褲+拎住個超細手袋(只係放到個銀包同電話)….大佬我地係去長洲玩呀,唔係去長洲做運動!

當時我就同自己講「算啦…..人不可以貌相,玩得開心就好」,我地就邊行邊傾….傾到上船,佢話累想瞓,我就同佢講你瞓啦到左長洲會叫你起身。   佢瞓覺有鼻鼾到算,瞓個陣突然大叫先係死!當時船上D人轉頭睇吓發生咩事….船員走過嚟問咩事,我話無野可能佢發惡夢⋯⋯(當時我真係無言)

去到長洲,佢話想食大魚蛋我地就去食,去到叫左3串(佢2串我1串)叫完佢完全無意拎銀包出嚟比錢我就只好請客(只係幾十蚊就算啦),之後佢話口渴去左7仔買水,去到7仔佢就拎左支水叫我比錢…好我比!

之後

係長洲前後用左$5XX(全部我出錢)之後玩到5點幾就坐船走去旺角個陣買鞋…去到鋪頭佢好大聲同店員講「宜對鞋有無36號碼!」「件衫有無細碼!」當佢入去試衫嗰陣,店員就係背後講佢壞話…..

買完衫同鞋($17XX,佢自己比錢)之後,佢話肚餓想食「一人火鍋」,我話好反正我都肚餓….入到去佢叫「最貴」個餐+散叫幾碟「最貴」的餸…單係佢一個人就叫左$4百幾蚊野,我自己就叫咗$1百幾蚊個餐….

食完之後佢就一直玩電話無打算比錢,我就同佢講「去廁所先」,之後我就拎住個袋走去收銀同收銀員講「分單」我只係賣自己個份就走左….返到屋企開交友app睇,見到佢send左3X個留言比我(全部都係鬧人說話,話我係唔係男人唔請女仔食飯個D野),我無理佢直接封咗佢!

熱賣及精選
引用:
原帖由 edwardlau1994 於 2021-10-13 12:43 AM 發表

大約2個月前開始玩交友app,識到個女仔都幾傾得下,就係上個禮拜就約佢見面去長洲玩,佢話ok….點知….

約會當日我就去中環站等佢,去到中環站見到佢真人….我第一句就想講「佢老X!! 」頭髮亂都算,著短身背心+半透明風褸+運動緊身褲+拎住個超細手袋(只係放到個銀包同電話)….大佬我地係去長洲玩呀,唔係去長洲做運動!

當時我就同自己講「算啦…..人不可以貌相,玩得開心就好」,我地就邊行邊 ...
著運動衫唔係問題喎,有d著得幾好睇

佢著到咁唸住同你食完飯
再去做(運動)
點知你都唔抽下佢水
佢一定鬧爆你啦

個女仔擺到明成日都係咁搵食。
開多幾個交友app就唔使錢食飯喎,幾好呀~

長洲有乜嘢玩?

分單走人,做得好 有風度!

唔食比我

引用:
原帖由 edwardlau1994 於 2021-10-13 12:43 AM 發表

當時我就同自己講「算啦…..人不可以貌相,玩得開心就好」,我地就邊行邊 ...
去長洲運動裝無問題!

樣/身型如何呢?

引用:

個女仔可能有精神病,下次唔好再搵佢啦

走得快好世界。

重作

去長洲就先去東X小築看清楚是后有J小妹啦

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-10-13 05:58 AM 發表

長洲有乜嘢玩?
去燒炭

膠友 app , 算把啦, 唔係無好女仔, 只是機會好微. 

兩睇,我約女仔出黎系預左比錢,長洲嗰$500左右都ok, 之後買野佢比都ok. 最後晚餐講真我都會硬食,不過佢咁叫最貴既野又真系唔應該。

所以小弟約人有法則,我第一次約女仔系絕對唔會full day, 只會系夜晚食飯睇戲。因為唔好咁急,你下午一齊,如果唔岩feel, 佢岩feel, 叫你一齊下場,你無咩位走。反而夜晚你實走得,你話聽日返工或有野做所以要走都仲得。如果兩個都岩feel, 而佢又系open女,咁就直接開房或車震。如果想認真發展,咁哩個晚飯或電影可以做sample, 知道岩唔岩先,等大家有下次再約。之後幾次都ok, 咪再full day去玩。

你第一次就一齊去長洲,好易賴野。坐船好易有冷場,你食野都可以講食野。坐船,你講個海咩?去到長洲如果大家發覺唔系好岩傾,咁點啊?山長水遠黎到,你走定系挨埋佢?走,咁程船有咩講?最近dinner如果佢叫到你又唔知點,去埋咪賴野囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右