• 瀏覽: 71,347
  • 回覆: 679
  • 追帖: 9
係交友app傾左半個月左右,就約左佢出黎吃飯睇戲,問佢吃咩,佢就帶左我去一間日式餐廳吃壽司刺身,貴到痴線,佢又好似三日無吃野咁,係咁食,我自己已經就住咁食,最後佢話飽,但係就仲有好多食物,埋單八百幾蚊,我就去吃佢啲手尾。吃飽去睇場戲,睇完又拉我去買衫,買左二件連身裙,又用左我接近一千蚊,好啦!到最後我提議行下公園,希望可以拖下手親熱下,點知我一拖手,佢立即彈開,問我係唔係有病,未經佢同意就拖下手,話我性格有問題,唔可以同我發展落去,個下我立即發火,立即屌爆佢,屌佢又食又拿,到最後連拖下手都話我有病,佢即刻比返二條裙比我,話有事走先

熱賣及精選
引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2021-10-12 08:01 AM 發表

係交友app傾左半個月左右,就約左佢出黎吃飯睇戲,問佢吃咩,佢就帶左我去一間日式餐廳吃壽司刺身,貴到痴線,佢又好似三日無吃野咁,係咁食,我自己已經就住咁食,最後佢話飽,但係就仲有好多食物,埋單八百幾蚊,我就去吃佢啲手尾。吃飽去睇場戲,睇完又拉我去買衫,買左二件連身裙,又用左我接近一千蚊,好啦!到最後我提議行下公園,希望可以拖下手親熱下,點知我一拖手,佢立即彈開,問我係唔係有病, ...
真係有咁嘅人?

好彩你冇失身

咁你都俾佢走?叫佢嘔返d野食出黎嘛,一唔係等佢痾屎,執返d屎返屋企唔好益佢

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2021-10-12 08:01 AM 發表

係交友app傾左半個月左右,就約左佢出黎吃飯睇戲,問佢吃咩,佢就帶左我去一間日式餐廳吃壽司刺身,貴到痴線,佢又好似三日無吃野咁,係咁食,我自己已經就住咁食,最後佢話飽,但係就仲有好多食物,埋單八百幾蚊,我就去吃佢啲手尾。吃飽去睇場戲,睇完又拉我去買衫,買左二件連身裙,又用左我接近一千蚊,好啦!到最後我提議行下公園,希望可以拖下手親熱下,點知我一拖手,佢立即彈開,問我係唔係有病, ...
樓主要帶眼識人,世上冇免費午餐,最多只有等價交換。
但樓主今次蝕到暈,希望經一事,長一智喇……

交易把啦,交咩友呀!

引用:
原帖由 雨過天睛 於 2021-10-12 08:21 AM 發表

真係有咁嘅人?
https://ladies.discuss.com.hk/vi ... edback=0&num=10

又係呢啲港女,淨係識得收錢收著數,收埋你做兵

黑吃黑

間餐廳啲「媒」嚟,下次老虎小咗先喇

有無圖?

直接叫G好過啦

比我食飯已經話AA制睇佢食算3唔識7送咩野,好熟咩

引用:

其實至傷唔夠一百真係唔好諗拍拖呀…

無謂害人又害己啦嘛~~~

引用:
原帖由 賭仔01 於 2021-10-12 08:55 AM 發表

比我食飯已經話AA制睇佢食算3唔識7送咩野,好熟咩
係囉,剛剛認識只係當朋友,又要食免費餐,又要人送裙,重唔係想拎著數,時下港女幣病,今時今日講男女平等,其實啲女就覺得自己高人一等

提示:支持鍵盤翻頁左 右