• 瀏覽: 3,578
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
Belkyra 我上星期去打了 ,我只注射了 右面,其實醫生有提醒我,只注射一邊 會令自己 樣子左右不平衡,但我為了 紀錄最真實的情況,所以今次我 犧牲一下自己啦 ,今次是第一次打面溶脂,醫生技術很好,會先注射麻醉 在位置,之後先正式注射 溶脂,完全不痛!我今次先打 右邊雙下巴,先注射一支! 下個月 先再 注射第二次 ,很幸運,我腫不嚴重,而且效果已經見到!下面 回覆 有我 的 相片,可以看下,注射位置已經見到 凹左D 了! 好開心

熱賣及精選

女人上左年紀就由佢啦只會好睇D都5會吸引到麻甩佬的

只係打一邊😨😨😨……..同埋我好肯定十分肯定你要打好多支,你打一枝個結果只會係白白腫一個月,而醫生正常唔會叫你打一枝同打一邊面,佢有專業操手嫁嗎

😬😬唔好介意我咁直接,因為我自己一次過打左5枝,係有效既,你唔想兩邊唔對稱快d打番啦,太瘋狂打單邊

系否會面部僵硬啊?

引用:
原帖由 樹上芬芳的回覆 於 2021-10-11 05:13 PM 發表

😬😬唔好介意我咁直接,因為我自己一次過打左5枝,係有效既,你唔想兩邊唔對稱快d打番啦,太瘋狂打單邊
正常人點會咁做丫, 好明顯就係賣廣告啦!

引用:
原帖由 樹上芬芳的回覆 於 2021-10-11 05:11 PM 發表

只係打一邊😨😨😨……..同埋我好肯定十分肯定你要打好多支,你打一枝個結果只會係白白腫一個月,而醫生正常唔會叫你打一枝同打一邊面,佢有專業操手嫁嗎
我先打一支,係想先試 效果,和拍照比朋友看,我已經趁每特價 買左 幾支打,絕對不是只打一支啦

你自己買黎打?危險

恕我直言︰淨係瘦個下巴有鬼用!要成個人整體瘦先得!

引用:
原帖由 樹上芬芳的回覆 於 2021-10-11 05:13 PM 發表

我無乜所謂啊,戴口罩 不用見人,我又不化妝的, 打針之前醫生已經講左  我這樣做 會令自己大細面,係我 自己堅持用自己做試驗姐

引用:
原帖由 keikei97 於 2021-10-11 06:54 PM 發表

你自己買黎打?危險
係醫生注射,不是自己打

引用:
原帖由 維持公義的烈女 於 2021-10-11 07:13 PM 發表

我無乜所謂啊,戴口罩 不用見人,我又不化妝的, 打針之前醫生已經講左  我這樣做 會令自己大細面,係我 自己堅持用自己做試驗姐
賣一個廣告你收幾錢呀

肥腫難分

引用:
原帖由 milktmn 於 2021-10-11 11:41 PM 發表

肥腫難分
係牙,又肥又水腫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]