• 瀏覽: 16,301
  • 回覆: 90
咁岩對望咗個唔識男人一下,冇理會佢,點知佢由頭開始向下掃到腳,再由腳掃返向上;有啲就見到女人望到實一實咁...衣啲人真係冇家教,好冇禮貌、好冇修養

熱賣及精選
今日見到個後生靚女著低胸背心,身型fit 對波大到不得了,露咗條事業線出嚟,我離遠已經俾佢吸引住,同佢對望,之後都忍唔住望多次對導彈

引用:
原帖由 mikohi 於 2021-10-11 12:51 AM 發表

咁岩對望咗個唔識男人一下,冇理會佢,點知佢由頭開始向下掃到腳,再由腳掃返向上;有啲就見到女人望到實一實咁...衣啲人真係冇家教、好冇修養
冇家教?好正常嘅嘢女人嘅明啫

俾人視姦完有冇濕濕地呢

成班雞蟲入女入心事,仲以為理直氣壯行為真係嘔心,正一死變態佬!

你哋女仔唔望佢又話,覺得自己冇咗魅力啊,吳開心,你地女仔玩曬啦

引用:
原帖由 mikohi 於 2021-10-11 09:48 AM 發表

成班雞蟲入女入心事,仲以為理直氣壯行為真係嘔心,正一死變態佬!
算啦…一班溝唔到女嘅可憐蟲…

有J女梗係係人都會望架喇

係咪講我

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-10-11 11:49 AM 發表

算啦…一班溝唔到女嘅可憐蟲…
20前年已經講,點解唔可以開個男人心事

引用:
原帖由 mikohi 於 2021-10-11 12:51 AM 發表

咁岩對望咗個唔識男人一下,冇理會佢,點知佢由頭開始向下掃到腳,再由腳掃返向上;有啲就見到女人望到實一實咁...衣啲人真係冇家教,好冇禮貌、好冇修養
你唔好出街咪得囉

引用:

其實你係咪有複眼,你話冇理個男人但係你又知人由上向下咁望你你係三眼怪?咁我都會望多兩眼

引用:
原帖由 jasonlam 於 2021-10-11 01:37 PM 發表

20前年已經講,點解唔可以開個男人心事
開左男人心聲了。

引用:
原帖由 mikohi 於 2021-10-11 09:48 AM 發表

你個 Post 放在係版面外面, 一click就會入左來。

提示:支持鍵盤翻頁左 右