• 瀏覽: 2,711
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
我知道自己算係一個比較黏身嘅一個女朋友,亦成日都怕自己太過黏佢而感到有啲唔開心~🥺🥺

我又問過男朋友好多次會唔會覺得我太黏身太痴纏,佢經常都答我佢就係鐘意我黏佢,唔怕~~

平時其實我同佢好少見面,一開始一齊嘅時候,我要返工佢要online上堂,都係得星期六日其中一日見面。依家就算佢唔洗上堂都係得一日半左右嘅相處時間,有陣時我想同佢傾下電話,傾下signal啫~~佢話自己好攰唔想講嘢~~😖

我想同佢傾計但係佢就睇直播打機,佢話想要啲私人時間喎~呢排我成日都覺得唔開心好悶,乜都會諗得好sad好負面,同佢講過想佢陪我傾多啲計,佢同我講知道~不過都係冇變過🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️就算係今日打8號風球,全日係屋企冇嘢做,佢即使覺得悶都冇諗過同我傾下計

究竟係佢變左定係我情緒有問題所以乜都覺得太悲呢~~

熱賣及精選
一齊左幾耐先,3 5 7年梗係冇乜野講架啦
仲好似初識咁滔滔不絕 傾唔完既計咩
若然得嗰3幾個月貨仔已經搞成咁
明顯就熱情退卻了 可能一切都得到左滿足過 你既重要性大大減低左了

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-10-10 02:15 AM 發表

一齊左幾耐先,3 5 7年梗係冇乜野講架啦
仲好似初識咁滔滔不絕 傾唔完既計咩
若然得嗰3幾個月貨仔已經搞成咁
明顯就熱情退卻了 可能一切都得到左滿足過 你既重要性大大減低左了
仲有幾日就一年啦~~🤔

引用:
原帖由 辣寶寶小黃魚 於 2021-10-10 11:10 AM 發表

仲有幾日就一年啦~~🤔
咁就窄窄地lu
不過你冇時間的人 係唔應該拍拖。
你接受唔到呢種「相處模式」遲早都會分

熱戀期過咗了,一係結婚,一係分手

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-10-10 11:20 AM 發表

咁就窄窄地lu
不過你冇時間的人 係唔應該拍拖。
你接受唔到呢種「相處模式」遲早都會分
但係都想有人疼愛嘛~~

引用:
原帖由 辣寶寶小黃魚 於 2021-10-10 03:53 PM 發表

但係都想有人疼愛嘛~~
打機休息都唔多理你
係你想要既疼愛咩

引用:
原帖由 辣寶寶小黃魚 於 2021-10-10 02:05 AM 發表

我知道自己算係一個比較黏身嘅一個女朋友,亦成日都怕自己太過黏佢而感到有啲唔開心~🥺🥺

我又問過男朋友好多次會唔會覺得我太黏身太痴纏,佢經常都答我佢就係鐘意我黏佢,唔怕~~

平時其實我同佢好少見面,一開始一齊嘅時候,我要返工佢要online上堂,都係得星期六日其中一日見面。依家就算佢唔洗上堂都係得一日半左右嘅相處時間,有陣時我想同佢傾下電話,傾下signal啫~~佢話自己好攰唔想講嘢~~😖

...
見一日面有冇搞嘢先?

提示: 違規內容已被屏蔽
有時有啲人就係咁

搵定下一個啦...唔再重視你既既人講多無謂

可能已不重視了

飛得,可以分手

引用:
原帖由 辣寶寶小黃魚 於 2021-10-10 02:05 發表

...
睇嚟佢口不對心喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]