• 瀏覽: 13,359
  • 回覆: 219
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-10-10 12:13 AM 發表

我本覺得和老公會越來越好,可惜依家我全部係空氣。
好明顯,以前的關係已經變左過去式。又或者,佢都對你有不滿,只是用另一個方式去表達

熱賣及精選
引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-10-10 12:13 AM 發表

我本覺得和老公會越來越好,可惜依家我全部係空氣。
留意自己精神健康。雖然路過但希望你加油,加油,加油!

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-10-9 10:10 PM 發表

人真的很自私,發現我和他的路越來越遠了,自己係空氣一樣生存。我的一切自以為是和直覺原來係錯的。
你冇工作?係家庭主婦?生活經濟上全靠你老公?

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-10-9 10:33 PM 發表

小朋友越來越大,老公教的方法我很無奈,宜家書又唔睇,日日睇漫畫,日日打機,夜瞓。我唔贊同就鬧我,我覺得我在這個家完全吾係一個媽媽,只係工具而已。
算啦,生仔大個左好多時都係跟老豆.
你想走咪找另一個男人囉.

如果仔大個咗,不如你找多返多啲時間做自己喜歡的事吧。甚至去返下Part time工又或者去做下義工,約下朋友吹水等等。不用把全褲心機放在屋企之上。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-10-9 10:33 PM 發表

小朋友越來越大,老公教的方法我很無奈,宜家書又唔睇,日日睇漫畫,日日打機,夜瞓。我唔贊同就鬧我,我覺得我在這個家完全吾係一個媽媽,只係工具而已。
同你老公好好商量,唔建議自己喺度怨

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-10-10 00:15 發表

我就係一樣咁樣,關係越來越遠。
咁你自己有乜嘢打算?

引用:
原帖由 江湖難吃的手袋 於 2021-10-10 09:22 AM 發表

同你老公好好商量,唔建議自己喺度怨
永遠只係話我神經發瘋既。

引用:
原帖由 3882 於 2021-10-10 09:46 AM 發表

咁你自己有乜嘢打算?
我無乜野打算,如果仔唔要我了,或者老公真係唔中意我,我就做多d有意義的事情,因為唔想家庭破裂。

引用:
原帖由 vino125 於 2021-10-10 12:17 AM 發表

好明顯,以前的關係已經變左過去式。又或者,佢都對你有不滿,只是用另一個方式去表達
或者係

引用:
原帖由 股神之神 於 2021-10-10 02:42 AM 發表

算啦,生仔大個左好多時都係跟老豆.
你想走咪找另一個男人囉.
無想走,如果有人趕我走另計,因為孩子需要整齊家庭。

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2021-10-10 05:50 AM 發表

如果仔大個咗,不如你找多返多啲時間做自己喜歡的事吧。甚至去返下Part time工又或者去做下義工,約下朋友吹水等等。不用把全褲心機放在屋企之上。
嗯。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-10-10 09:50 發表

我無乜野打算,如果仔唔要我了,或者老公真係唔中意我,我就做多d有意義的事情,因為唔想家庭破裂。
都好嘅

In teresting

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-10-10 09:48 AM 發表

永遠只係話我神經發瘋既。
噉嘅男人,一啲都唔知體貼自己嘅女人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]