• 瀏覽: 2,278
  • 回覆: 15
[attach]12743663[/attach][attach]12743663[/attach]個朋友仔後侮 唔裝好過

附件

pt2021_10_09_16_59_02_mh1633774201293.jpg(68.76 KB)

2021-10-9 06:11 PM

熱賣及精選
你做衰左

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-9 05:41 PM 發表

你做衰左
係個 朋友

呢間一直都整得肉酸+失敗,之前已經有好多苦主投訴啦!果度有個大陸大媽吹到自己好勁,而個醫生又冇料!

手術失敗, 所以我都未敢去整。

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-9 05:41 PM 發表

你做衰左
其實唔同網站IG ,FB ,小紅書等都有唔少苦主 post呢間華廷黑店.主店郭x峰醫生係普通科醫生.之前有個陳醫生.有個戴醫生.有苦主話已為年紀大有經驗D, 點知係助手做(即係個短髮鄉音大媽做)😂😂😂.

引用:
原帖由 真相達人 於 2021-10-11 05:48 PM 發表

其實唔同網站IG ,FB ,小紅書等都有唔少苦主 post呢間華廷黑店.主店郭x峰醫生係普通科醫生.之前有個陳醫生.有個戴醫生.有苦主話已為年紀大有經驗D, 點知係助手做(即係個短髮鄉音大媽做)😂😂😂.
5知做衰左有冇得搵第二個整返靚呢

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-11 03:53 PM 發表

手術失敗, 所以我都未敢去整。
睇你張價睇效果 定 要效果再睇價 . 重有醫生好重要.千期咪信D廣告 全部有打手做的 .所謂有圖有片有真相 都係修飾出黎的.

引用:
原帖由 真相達人 於 2021-10-11 05:48 PM 發表

其實個大媽唔怕俾人放蛇告佢既咩?係度無牌行醫,果d 醫生仲離普,賺果少少錢隨時俾人釘牌!

有sis分享都係尖沙咀某診所做吊線,消腫後效果幾自然,萬幾蚊OK丫

手術失敗, 所以我都未敢去整

sorry~仲係新手,覆唔到PM 如果有興趣,就咁GOGO搵雙眼皮吊線,應該會見到間JOYXXX

你做衰左

只要是女人都會做些微創手術來變美

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]