• 瀏覽: 14,092
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
為何姐妹行街時胸部有些向上下輕微拋動?有些左右兩邊搖擺?是不是bra帶沒有收緊呢?自己胸部便不會郁有些羨慕感覺。

唔關bar帶事, 體型問題, 唔係一件好事, 成日比人眼望望, 又惹咸濕佬揩油, 行街一不留神, 前面麻甩佬就會故意用手肘撞妳, 遇著D死老柴, 面對面眼甘甘, 鬧佢又唔係, 果種賤樣, 真係好想監生練死佢 

最好唔出街就冇人望

去搵醫生睇睇

引用:
原帖由 mahakita 於 2021-10-8 08:27 AM 發表

為何姐妹行街時胸部有些向上下輕微拋動?有些左右兩邊搖擺?是不是bra帶沒有收緊呢?自己胸部便不會郁有些羨慕感覺。
其實無乜問題,睇到都無乜感覺,香港大都會乜嘢都有好常見。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 藍色海岸線 於 2021-10-8 09:09 AM 發表

唔關bar帶事, 體型問題, 唔係一件好事, 成日比人眼望望, 又惹咸濕佬揩油, 行街一不留神, 前面麻甩佬就會故意用手肘撞妳, 遇著D死老柴, 面對面眼甘甘, 鬧佢又唔係, 果種賤樣, 真係好想監生練死佢 
佢哋下面扯晒

大波先得?

引用:
原帖由 mahakita 於 8/10/2021 01:27 AM 發表

有左右搖家咩?自問冇見識真係未見過

引用:
原帖由 藍色海岸線 於 8/10/2021 02:09 AM 發表

應該為此值得驕傲做人要大方啲,只有豬4先冇人會望佢

引用:
原帖由 藍色海岸線 於 2021-10-8 09:09 AM 發表

同意,的死佬經常趁人多便揩油對眼不停望住人對波令到自己好難為情。

胸太大了

波大有罪

引用:
原帖由 mahakita 於 2021-10-9 07:32 AM 發表

同意,的死佬經常趁人多便揩油對眼不停望住人對波令到自己好難為情。
你大波嘅怕乜

去睇醫生囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右