• 瀏覽: 37,177
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
+23
喺街度見到有啲男人著件T Shirt 大大個比卡超 三眼仔印出嚟 但個樣起碼都30以上
但女朋友著到好靚 好采d男人都配合返女朋友 你女朋友著到靚一靚同你出街 但你著件低B T Shirt出街 又hea又低B
問返男朋友 佢居然覺得冇咩問題 話呢d 公仔T Shirt又平又得意
如果你幾歳人仔 我咪覺得你得意囉 但有d男人都成30歳 仲著公仔衫T Shirt 出街 望落好唔成熟好低 B ! 冇啲男人氣慨!

我係容忍唔到男人著U記啲卡通印花tee , 又cheap 又易撞衫
由其是我去Pixar展睇既時候, 見到有個男人著pixar logo tee
心諗真係好毒........

但有個雙重標準位, 入disney 著disney tee無問題,
離開迪士尼,. 去到欣澳前, 唔該最好出左門口就換左佢

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-10-7 11:42 AM 發表
喺街度見到有啲男人著件T Shirt 大大個比卡超 三眼仔印出嚟 但個樣起碼都30以上
但女朋友著到好靚 好采d男人都配合返女朋友 你女朋友著到靚一靚同你出街 但你著件低B T Shirt出街 又hea又低B
問返男朋友 佢居然覺得冇咩問題 話呢d 公仔T Shirt又平又得意
如果你幾歳人仔 我咪覺得你得意囉 但有d男人都成30歳 仲著公仔衫T Shirt 出街 望落好唔成熟好低 B !  ...
公仔T-shirt有啲都唔平

淨色咪好lo
30+ 著得太卡通有點兒毒

引用:
原帖由 觀陰 於 2021-10-7 11:46 AM 發表
我係容忍唔到男人著U記啲卡通印花tee , 又cheap 又易撞衫
由其是我去Pixar展睇既時候, 見到有個男人著pixar logo tee
心諗真係好毒........

但有個雙重標準位, 入disney 著disney tee無問題,
離開迪士尼,. 去到欣澳前, 唔該最好出左門口就換左佢
U記 tee 平呀嘛

如果有個男好靚仔,佢着公仔t有冇問題呢?

每個都有自己的喜好, 好好包容及接納對方的所有....
當你用心了解有童心的男人, 遠比一個做大事/有成就的男人温暖, 你會發現佢的可愛之處.

引用:
原帖由 雨雲大師 於 2021-10-7 01:03 PM 發表
每個都有自己的喜好, 好好包容及接納對方的所有....
當你用心了解有童心的男人, 遠比一個做大事/有成就的男人温暖, 你會發現佢的可愛之處.
我屋企有個又有成就,又有童心(不過唔着公仔t),又暖男既男人係度,除左唔靚仔之外,近乎完美

好好珍惜你男人

引用:
原帖由 雨雲大師 於 2021-10-7 01:21 PM 發表
好好珍惜你男人
知道,珍惜中

著U記質地係幾好, 但總係比人覺得係咪$39一件既貨色
而公仔要合符返年紀,即係如果你要著pokemon, 閃電11人 90後, 
Dragonball, marvel 係80後, 咁snoopy  加菲貓個D一定係70後
00後依家興乜我都唔知, 佢地仲睇唔睇卡通?? 係咪動森?? minecraft?

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-10-7 11:42 AM 發表
如果你幾歳人仔 我咪覺得你得意囉 但有d男人都成30歳 仲著公仔衫T Shirt 出街 望落好唔成熟好低 B !  ...
如果好大隻好man的男人又係有少少怪既

睇返樓主之前開既post
感覺佢有極品港女嘅特質

鐘意米得羅

我有件米奇的. 

仲諗住買件hello kitty

提示:支持鍵盤翻頁左 右