• 瀏覽: 9,415
  • 回覆: 35
阿仔有個同學仔多左個細佬,所以同學仔呢個月都係長輩係校巴落車個個位到接放學
阿仔最近心情都唔係咁好,食飯又食得好少,每晚臨訓之前都會同佢傾下計,原本一直都唔肯講發生咩事搞到我以為佢係學校比人恰
去到尋晚阿仔先話比我知原來因為佢個同學仔多左個細佬,佢唔明點解佢自己冇細佬仲問我可唔可以生個細佬比佢,等佢可以同個同學仔一樣都有細佬
我都唔知點答佢好,唔通同阿仔講:冇啦,我地唔可以養多個啦所以你冇細佬陪你玩架啦,咁樣咩…
仲有呀我都唔知點樣同阿仔講生bb唔係好似生頭髮咁樣話生就生

熱賣及精選
生頭髮都唔係話想生就生!你叫啲光頭佬情可以堪?

引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-10-6 03:53 PM 發表

咁呀,生暗瘡囉,唔想生個陣都會生

咁你咪答佢: 俾啲時間我,等我執多你老母兩劑,好快就會有。

引用:
原帖由 一路順路 於 2021-10-6 12:39 PM 發表

阿仔有個同學仔多左個細佬,所以同學仔呢個月都係長輩係校巴落車個個位到接放學
阿仔最近心情都唔係咁好,食飯又食得好少,每晚臨訓之前都會同佢傾下計,原本一直都唔肯講發生咩事搞到我以為佢係學校比人恰
去到尋晚阿仔先話比我知原來因為佢個同學仔多左個細佬,佢唔明點解佢自己冇細佬仲問我可唔可以生個細佬比佢,等佢可以同個同學仔一樣都有細佬
我都唔知點答佢好,唔通同阿仔講:冇啦,我地唔可以養多個啦所以你冇細 ...
獨身子女家庭都有咁嘅煩惱,之不過要畀細路做好溝通,鼓勵多交朋友。

因為我得你一條精蟲
😭

引用:
原帖由 一路順路 於 2021-10-6 12:39 PM 發表

我都唔知點答佢好,唔通同阿仔講:冇啦,我地唔可以養多個啦所以你冇細 ...
如果可以嘅話,有條件嘅話,可以生一個,阿仔有個伴也快樂。

"因為你晚晚都唔肯瞓,要痴住爸爸媽媽, 爸爸媽媽製造唔到BB"

緣份

引用:

你同個仔講,老母暫時得老豆一條佬所以就只可以生你,如果老母幫你揾多個老豆,到時你有兩個老豆,老母就可以生多個細比你玩,好冇?
跟住唱,其實自己一個更開心  只等你講

天真無

引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-10-6 03:53 PM 發表

HAHA! 生頭髮仲難過生仔, 禿頭係絕症, 無仔生都有人工受孕, 樓主個腦既邏輯真有問題.

引用:

遲下你個仔會問, 點解同學間屋在西半山有幾千呎... 到你個仔成人後就問點解同學老豆可以安排工作唔駛自己搵工... 到你個仔想結婚時就會問點解同學有父幹可以免費上車等...

引用:
原帖由 真委屈的盒子 於 2021-10-7 04:30 PM 發表

獨身子女家庭都有咁嘅煩惱,之不過要畀細路做好溝通,鼓勵多交朋友。
當佢大個仔, 知道獨生子可以獨佔父母遺產時, 就唔係咁諗.

父母 . 窮

提示:支持鍵盤翻頁左 右