• 瀏覽: 1,468
  • 回覆: 14
一個女人,做咩都為頭家,以頭家行先,做到病左都要做,冇病假冇人理,咩都要繼續做。佢自己呢?搞掂自己就打機,做多樣嘢會折壽咁,請佢代勞就俾說話你聽,永遠顧左自己就得,但如果你冇幫做呢,佢又會話爆你唔幫佢整埋! 男人能否唔好咁自私?你嘅私人時間就打機,我嘅私人時間就要服務埋你?

熱賣及精選
係你唔識放鬆自己啫,老公返咗工,你咪自己休息吓囉,你咁大個人要識調節自己情緒,唔好發洩喺其他人身上,唔好迫自己不停做,更唔好迫佢同你一樣不停做,唔需要迫佢同你一樣咁辛苦。

個個人性格都不同大家將就下啦

引用:
原帖由 lesshopeless 於 2021-10-4 02:10 AM 發表

一個女人,做咩都為頭家,以頭家行先,做到病左都要做,冇病假冇人理,咩都要繼續做。佢自己呢?搞掂自己就打機,做多樣嘢會折壽咁,請佢代勞就俾說話你聽,永遠顧左自己就得,但如果你冇幫做呢,佢又會話爆你唔幫佢整埋! 男人能否唔好咁自私?你嘅私人時間就打機,我嘅私人時間就要服務埋你?
嫁錯老公了⋯ 家務呢D係工人姐姐工作,不是你應該做的。

呢啲男人唔要得,離婚啦。

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-4 07:16 AM 發表

最幸福係你........30 幾年唔使返工,有 SWD 養你,同高齡阿媽兩個人生活,又冇家庭煩惱和問題 ( 冇老婆冇仔女 ).........人生勝利組啦

引用:
原帖由 Demetrius 於 2021-10-4 02:22 AM 發表

係你唔識放鬆自己啫,老公返咗工,你咪自己休息吓囉,你咁大個人要識調節自己情緒,唔好發洩喺其他人身上,唔好迫自己不停做,更唔好迫佢同你一樣不停做,唔需要迫佢同你一樣咁辛苦。
大家傾吓互相體諒

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-10-4 11:24 AM 發表

呢啲男人唔要得,離婚啦。
咁快就離婚唔係啩?

引用:
原帖由 1993nice 於 2021-10-5 09:30 PM 發表

咁快就離婚唔係啩?
長痛不如短痛

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-10-5 10:08 PM 發表

長痛不如短痛
咁一生人咪離離合合好多次?

大家傾下啦~

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-4 07:16 AM 發表

好難將就喎

引用:
原帖由 開心華 於 2021-10-7 04:48 PM 發表

好難將就喎
難就分開

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-7 04:50 PM 發表

難就分開
人講你又講...........做左大半世毒男,幾十年冇出黎工作,日日 24 小時留守長青邨屋企,人都識唔到多一個,唔明你有乜野經驗可以分享和俾意見囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]