• 瀏覽: 1,125
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
覺唔覺自從疫情開始香港男人木口木面。唔知係咪冇得去旅行。冇得返大陸玩。連香港供應都出左問題

熱賣及精選
唉……………香港溝女好貴

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-29 07:39 AM 發表

唉……………香港溝女好貴
做個一次兵。怕怕

返工辛苦又要受港女氣吊高黎賣又收兵派帽,又無得返去識大陸妹,緊係唔HAPPY

引用:
原帖由 豪三子 於 2021-9-28 09:59 PM 發表

覺唔覺自從疫情開始香港男人木口木面。唔知係咪冇得去旅行。冇得返大陸玩。連香港供應都出左問題
冇得返大6係好令人心up
連d女人冇得返都會好燥😵

引用:
原帖由 豪三子 於 2021-9-29 08:18 AM 發表

做個一次兵。怕怕
唔係人人都做到兵🤭

引用:
原帖由 非不得了了 於 2021-9-29 05:09 PM 發表

冇得返大6係好令人心up
連d女人冇得返都會好燥😵
仲記得出關果陣熱烈歡迎。去那兒。。。要車嗎。。。

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-9-29 11:44 AM 發表

返工辛苦又要受港女氣吊高黎賣又收兵派帽,又無得返去識大陸妹,緊係唔HAPPY
冇錯。連人生中半點溫柔都體諒唔到。。。。攪到班麻甩躁晒。到左一個點。變晒木口木面

引用:
原帖由 非不得了了 於 2021-9-29 05:10 PM 發表

唔係人人都做到兵🤭
有初戀就會有經歷。。。所係以前中女社長期爆人做開心咭

引用:
原帖由 豪三子 於 2021-9-29 05:15 PM 發表

仲記得出關果陣熱烈歡迎。去那兒。。。要車嗎。。。
呢d已成追憶😵
我係羅湖商業城,見唔少c9拖住d仔仔去食飯,頂樓嗰二間都好旺,尤其小桃源同食花叼鷄嗰間🤭

引用:
原帖由 非不得了了 於 2021-9-29 05:19 PM 發表

呢d已成追憶😵
我係羅湖商業城,見唔少c9拖住d仔仔去食飯,頂樓嗰二間都好旺,尤其小桃源同食花叼鷄嗰間🤭
係。初初100對90幾最開心。。。。真係百花齊放。到左京奧就開始轉變。。。。

引用:
原帖由 非不得了了 於 2021-9-29 05:19 PM 發表

呢d已成追憶😵
果時d c9好狼死。一大班聯群結黨。骨場大廳。雙飛都見過

引用:
原帖由 豪三子 於 2021-9-29 05:21 PM 發表

係。初初100對90幾最開心。。。。真係百花齊放。到左京奧就開始轉變。。。。
今時已不同往日
往事只能回味,那些年北上攬女的日子已是水向東流了😭

引用:
原帖由 非不得了了 於 2021-9-29 05:24 PM 發表

今時已不同往日
往事只能回味,那些年北上攬女的日子已是水向東流了😭
醉生夢死。還記得沙灣嗎

引用:
原帖由 豪三子 於 2021-9-29 05:23 PM 發表

果時d c9好狼死。一大班聯群結黨。骨場大廳。雙飛都見過
好有同感,c9你估佢地會客氣咩🤭
試過經過房門口,見條c9幾狼死咁揸住師傅仔下面(唔知點解唔用毛巾遮住個玻璃位)來唔切太心急掛😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]