• 瀏覽: 2,563
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
如果老婆出面有外遇,有咩先兆

多多指教

熱賣及精選
引用:
原帖由 中午怪P圖 於 2021-9-26 12:45 PM 發表

如果老婆出面有外遇,有咩先兆

多多指教
去厠所明明無帶手機,都急急走出嚟攞番個手機,重要馬上入番廁所驚你問佢咁款。

引用:
原帖由 現代足球 於 2021-9-26 12:56 PM 發表

去厠所明明無帶手機,都急急走出嚟攞番個手機,重要馬上入番廁所驚你問佢咁款。
總有冇其他。唔該C兄

引用:
原帖由 中午怪P圖 於 2021-9-26 12:57 PM 發表

總有冇其他。唔該C兄
突然開始夜歸,轉用較大味嘅香水,外面沖咗涼先番屋企,話做運動等等。最大可疑係開始唔想同你親熱。

引用:
原帖由 現代足球 於 2021-9-26 01:03 PM 發表

突然開始夜歸,轉用較大味嘅香水,外面沖咗涼先番屋企,話做運動等等。最大可疑係開始唔想同你親熱。
明白師兄

唔想同你搞,同你多意見,無野講,無咩互動。其實你自然會感覺到的。

由於出軌對象大部份是同事 所以加班和紅日上班是常規 為了爭取二人相處時間 會比往時更早出門 以閏蜜失戀或慶生做藉口 晚上突然外出或晚上不歸家 
早期時侯 常常留意電話有否短訊(wa wc line...)當然會間歇對住電話會心微笑

我都爭D勾左人老婆同家人講時佢地5俾我再發展落去我地係街方怕佢老公尋仇

引用:
原帖由 ricktse 於 2021-9-26 08:00 PM 發表

由於出軌對象大部份是同事 所以加班和紅日上班是常規 為了爭取二人相處時間 會比往時更早出門 以閏蜜失戀或慶生做藉口 晚上突然外出或晚上不歸家 
早期時侯 常常留意電話有否短訊(wa wc line...)當然會間歇對住電話會心微笑
明白。知道了。多謝

無端端自爆, 例如突然用男人講度講野, 講其他男家長先知的事情.

電話跟身, 有時打電話冇人聽, 多左同朋友吃飯, 加班

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-26 08:17 PM 發表

我都爭D勾左人老婆同家人講時佢地5俾我再發展落去我地係街方怕佢老公尋仇
人地還是人妻身份,
唔應該插手,
否則他朝君體也相同.
好多兇殺案都係咁發生.

引用:
原帖由 現代足球 於 2021-9-27 12:28 PM 發表

人地還是人妻身份,
唔應該插手,
否則他朝君體也相同.
好多兇殺案都係咁發生.
條女真的受溝的不過溝左幾日就同佢講不如算

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-27 12:33 PM 發表

條女真的受溝的不過溝左幾日就同佢講不如算
算啦, 都唔知是福是禍.
D女有時俾人溝係用嚟激個老公.
到時你有乜長短, 她連一滴淚都唔會為你流.
正經搵個光明正大出得街嘅女朋友吧.

引用:
原帖由 現代足球 於 2021-9-27 12:40 PM 發表

算啦, 都唔知是福是禍.
D女有時俾人溝係用嚟激個老公.
到時你有乜長短, 她連一滴淚都唔會為你流.
正經搵個光明正大出得街嘅女朋友吧.
佢應是對我真心的有好多次佢表現俾我知到佢對我有意我先出手的

提示:支持鍵盤翻頁左 右