• 瀏覽: 8,928
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-9-27 03:45 PM 發表

把口生系人地個度。。。你開心同唔開心都一樣的,你都改變唔到。
係嘅👍🏻

熱賣及精選
單身好。男嘅打下J,女嘅捽下碟。

引用:
原帖由 Retired2019 於 2021-9-27 03:57 PM 發表

單身好。男嘅打下J,女嘅捽下碟。
打吓J就明😂不過捽吓碟?係?

引用:
原帖由 秋天的湯圓 於 2021-9-27 03:59 PM 發表

打吓J就明😂不過捽吓碟?係?
男打J女捽碟 下咩鬼,再扮就唔似了

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-9-27 04:17 PM 發表

男打J女捽碟 下咩鬼,再扮就唔似了
扮?唔知好出奇咩?再扮就唔似了,係唔似咩?

引用:
原帖由 秋天的湯圓 於 2021-9-27 04:31 PM 發表

扮?唔知好出奇咩?再扮就唔似了,係唔似咩?
即係……你學野習慣學一半 電器識開唔識閂  咁係好奇怪的

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-9-27 04:33 PM 發表

即係……你學野習慣學一半 電器識開唔識閂  咁係好奇怪的
咁我知道有啲人對某啲事係好了解,即係捽碟果啲,但我就唔太清楚了解明白囉,如果你話電器識開唔識閂就大鑊咗啲,你要比喻都比喻得好啲吖,除咗打J都有好多野做嘅,你滿腦子🧠都係J,我明嘅

各人選擇囉,自己待著更舒心架

引用:
原帖由 深海巨齒鯊 於 2021-9-27 07:21 PM 發表

各人選擇囉,自己待著更舒心架
啱呀,都係個人選擇嚟👍🏻

啱啊,自己嘅人生,你想點過就點過

引用:
原帖由 karlyyyy 於 2021-9-27 10:37 PM 發表

啱啊,自己嘅人生,你想點過就點過
最緊要開心👍🏻

引用:
原帖由 秋天的湯圓 於 2021-9-27 11:32 PM 發表

最緊要開心👍🏻
人生無常,突然一個大病就可以令你乜都冇曬,所以珍惜現在,不要委屈自己,一個人一個人的樂趣,想做乜都可以,了用照顧另一半不用照顧小朋友,有時間就關心多啲爸爸媽媽和兄弟姊妹,又或者出去做下義工幫下人,為自己積福。

引用:
原帖由 秋天的湯圓 於 2021-9-27 10:58 發表

我唔介意自己係單身,但我介意啲人咁講,同埋呢個世界真係會有好多無事生非同生安白造嘅人,會無端端講啲連你自己都唔知自己做過嘅嘢出嚟,把口咁都得嘅,所以有時會唔太開心
總有啲百彈齋主唔積口德都冇辦法,
我只會同情佢哋有心理缺陷。

呢啲人樣樣都睇唔順眼,
人生只以批評單打人為樂。

著得斯文又話你扮文青,
著得性感又話你露鮑露盛。
有人追又話你有幻覺,
享受單身又叫你冇人要就認咗佢。
淨係呢版都見唔少啦。

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2021-9-30 07:37 PM 發表

人生無常,突然一個大病就可以令你乜都冇曬,所以珍惜現在,不要委屈自己,一個人一個人的樂趣,想做乜都可以,了用照顧另一半不用照顧小朋友,有時間就關心多啲爸爸媽媽和兄弟姊妹,又或者出去做下義工幫下人,為自己積福。
都啱呀👍🏻照顧父母真係不可缺少,屋企兩位長老都一年比一年老

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2021-9-30 07:37 PM 發表

啱呀👍🏻照顧父母真係不可缺少,屋企兩位長老都一年比一年老

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]