• 瀏覽: 12,846
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
老豆老母好恩愛。

熱賣及精選
引用:
原帖由 前晚捉牛牛 於 2021-9-24 01:34 PM 發表

我老豆都係寵壞晒我阿媽

不過你阿媽又無講錯嘅,呢啲嘢恨唔嚟,你理得有人剝俾佢 定連殼食吖,識做唔等於一定要做
老媽子晒命

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-9-26 12:24 AM 發表

呢啲係你媽媽同你爸爸之間嘅情趣 可能呢係當年你媽媽同你爸爸拍拖 你爸爸經常為你媽媽做嘅動作嚟嘅 係表示錫佢咁解 我覺得你媽媽咋你爸爸嬌 呢啲冇問題喎 係佢兩個之間嘅溝通 感情嘅表達 一個願打一個願挨 ok喎
我成日都話我老豆太識做

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-9-26 07:35 PM 發表

太后病啦仲公主
你又啱

引用:
原帖由 kawee 於 2021-9-26 11:27 PM 發表

我自細阿媽就幫我剝蝦剝閘蟹

因為細細個我就嫌蝦蟹麻煩

我係大叔 我絕對冇公主病
大叔病?

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-9-24 01:15 PM 發表

我覺得係老豆寵出嚟,尋日老豆煮咗白焯蝦,老媽子話佢啱啱整咗指甲,唔想剝,結果就老豆幫佢剝。

我話我老媽子你成日都叫老豆幫你剝好咩,你又唔係唔識剝,點知佢串返我轉頭:「冇人幫你剝咋嘛?呢啲野你恨唔嚟」

老媽子個公主病十成十係老豆寵出嚟
我女友都是有公主病,成日叫我幫佢舐x

佢同你講:「冇人幫你舐咋嘛?呢啲野你恨唔嚟」

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-9-28 05:44 PM 發表

我成日都話我老豆太識做
都可以話係嘅 有啲人係咁㗎喎 好似我咁我好鍾意食蝦我另一半🐯 由初初第一日 同我拍拖就同我爭啲蝦殼 係咪 蝦殼 其實明明 我自己打算我幫佢搣 或者有時我搣開佢都同我爭住咪 我諗佢覺得我鍾意食蝦 佢搣蝦殼 有時會幫我沖檸茶 佢係爭住做嘅 不過呢我習慣to曬啲檸檬放雪櫃 佢拎出嚟煲熱啲水加啲糖 不過有時我讚佢沖得好飲過我㗎 有時男人或者女人 都想做一啲好貼心嘅嘢去表現自己嘅感情 其實一啲都唔出奇㗎

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-9-28 05:44 PM 發表

我成日都話我老豆太識做
呢隻新出無糖嘅可樂 唔知咩味呢 廁紙同埋新出嘅耐洗紙 等🐯 係買返嚟啦太長身好難攞 有事要畀啲機會畀人哋 去做啲嘢大家有 互動先開心嘅

有時,男人係犯賤的。

人地可以幫佢你羨慕唔黎

你老豆唔介意就行了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]