• 瀏覽: 8,344
  • 回覆: 28
我阿妹今年岩岩開始讀高級文憑,唔洗再做中學生之後好多人都會染髮呀,拍拖呀做啲以前中學生唔可以做既野
覺得而家大個左做呢啲野都冇問題
中秋個晚阿妹帶左個男朋友仔上黎一齊做節食飯,其實佢個男朋友係佢中學同學,我同媽咪都知佢地由中學開始就拍拖只係阿爸唔知,我地都唔敢同佢講
而家阿妹大個左之後就夠膽同阿爸講佢拍拖,阿爸當然有好似查家宅咁問阿妹個男仔係咩人﹑讀咩﹑邊到識呢啲問題啦
阿妹都有好老實咁交代晒啲背景比阿爸知,只係冇同佢講佢地係由中學開始拍拖

去到上個禮拜阿爸叫阿妹問下佢男朋友中秋個日得唔得閒上黎食飯,所以中秋個晚阿妹就帶埋佢男朋友上黎食飯
我知佢地中學個陣就開始拍拖所以我都大概知個男仔係咩人,都有提阿妹要叫佢男朋友買少少見面禮上黎,都係見家長既小小心意
食飯個陣阿爸同個男仔傾計都傾得幾開心,個男仔一直都算係品學兼優既人所以都氹得阿爸幾開心

佢地傾多兩句之後阿爸竟然當住佢地面前問我:點解你廿幾歲人都仲未拍拖?到底係咪想孤獨終老?點解你唔可以好似你阿妹咁搵個男仔拍下拖,放假又係屋企放工又係屋企?
講講下仲係喊埋出黎,場面真係唔知點解可以咁尷尬
你估我想單身日日都留係屋企架咩…再講,痴家有咩唔好喎?

熱賣及精選
樣吸引5異性嗎

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-23 11:36 AM 發表

樣吸引5異性嗎
覺得自己唔醜樣既,不過我唔係好擅長同人地交流
好易變成話題終結者…

引用:
原帖由 KASUMI 於 2021-9-23 11:42 AM 發表

覺得自己唔醜樣既,不過我唔係好擅長同人地交流
好易變成話題終結者…
腦筋靈活好緊要的

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-23 11:36 AM 發表

樣吸引5異性嗎
樣 5 吸引異性嗎 " .........呢句野你應該問埋自己囉

你都有個廚房佬男友啦

巨腩 + 光頭

附件

20180224_e748cca3b26737fa6cb7Avj3D0ze5uOL.jpg(45.94 KB)

2021-9-23 02:15 PM

20210914_34f60c36fca1f4c3ccfaDyIeeNl3nH0k.jpg(45.12 KB)

2021-9-23 02:15 PM

長青空XXXX黑面你食左飯未你諗到計啦

到底係樓主喊定係老豆喊?

引用:
原帖由 KASUMI 於 2021-9-23 11:20 AM 發表

我阿妹今年岩岩開始讀高級文憑,唔洗再做中學生之後好多人都會染髮呀,拍拖呀做啲以前中學生唔可以做既野
中秋個晚阿妹帶左個男朋友仔上黎一齊做節食飯,其實佢個男朋友係佢中學同學,我同媽咪都知佢地由中學開始就拍拖只係阿爸唔知,我地都唔敢同佢講
而家阿妹大個左之後就夠膽同阿爸講佢拍拖,阿爸當然有好似查家宅咁問阿妹個男仔係咩人﹑讀咩﹑邊到識呢啲問題啦
阿妹都有好老實咁交 ...
你老豆cls
可能係有情緒病或抑鬱。

引用:
原帖由 小氣王老吉 於 2021-9-23 02:54 PM 發表

到底係樓主喊定係老豆喊?
老豆喊呀,我冇啦啦做咩喊

引用:
原帖由 KASUMI 於 2021-9-23 11:20 AM 發表

阿妹都有好老實咁交 ...
感情呢個事,系需要緣分嘅,緣分到了自然就成了,你講呢樓主。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-9-23 03:13 PM 發表

你老豆cls
可能係有情緒病或抑鬱。
因為我搵唔到男朋友所以有情緒問題?

引用:
原帖由 KASUMI 於 2021-9-24 11:35 AM 發表

因為我搵唔到男朋友所以有情緒問題?
正常人點會講到喊?
你又唔洗自責。
情緒問題一般係個人精神或心理出錯在先,其他外事只係觸發點。
情形就好似,身體差就自然病。
當然身體差,但一直在冇菌狀態,又真係唔會病架喎。
所以你有責任,不過唔會主要責任。

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-23 11:45 AM 發表

腦筋靈活好緊要的
我只係唔識點樣同唔熟嘅人溝通…

引用:
原帖由 KASUMI 於 2021-9-24 03:20 PM 發表

我只係唔識點樣同唔熟嘅人溝通…
膽大自信都好緊要的

你是男?

主題標籤 #中秋節
提示:支持鍵盤翻頁左 右