• 瀏覽: 5,519
  • 回覆: 24
自從老婆生完小朋友後,性生活時下面覺得沒什麼感覺,有什麼方法可以幫助到?

熱賣及精選
搵外援幫手

引用:
原帖由 Aimar 於 2021-9-22 04:57 PM 發表

自從老婆生完小朋友後,性生活時下面覺得沒什麼感覺,有什麼方法可以幫助到?
仲有得搞就唔好投訴啦!

引用:
原帖由 Aimar 於 2021-9-22 04:57 PM 發表

雙方坦誠溝通啦如果唔係只有一條死路

引用:

叫老婆練下收陰肌

前戲做多一點,幫她口交讓她爽,真至她要插

引用:

會,下面低闊曬,除非男人支嘢大粗長,加勁硬,就解決到問題,我都遇過

引用:
原帖由 哈囉忽然羊 於 2021-9-22 09:30 PM 發表

會,下面低闊曬,除非男人支嘢大粗長,加勁硬,就解決到問題,我都遇過
那有什麼辦法,她試過收但應該不成功,的確沒有之前那麼好🙁
出去玩女人,老婆會知道的

引用:

睇E生

開刀生仔係咪會無咁鬆?

引用:
原帖由 Aimar 於 2021-9-22 09:43 PM 發表

那有什麼辦法,她試過收但應該不成功,的確沒有之前那麼好🙁
出去玩女人,老婆會知道的
我試過係闊曬,如果男人大粗長,女人都有快感,出去玩女人,要戴套,老婆唔洗戴,萬一出去玩女人,有性病,就大鑊

真係天才黎,生仔下邊要切開,
你不如同佢去見婦科醫生啦

用個口加條脷再加手指腳指包你OK!

引用:

後欄應該重係好窄

生完仔下面闊晒!要練習收陰才有效!插入去空盪盪感覺不好,打飛機仲實在

提示:支持鍵盤翻頁左 右