• 瀏覽: 2,137
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
之前同男同事傾計話自己信一生一世嘅愛情,佢望住我話佢信。佢試過問我知唔知有人默默咁關注我但自己唔知?又問我點解要搵男朋友?
佢咁講咩意思呢?請各個師兄師姐賜教~

備註:男同事已婚,但同老婆有問題。依家分房瞓。

熱賣及精選
唔好信佢 純綷呃蝦條 

唔信 只要你保持距離 佢便會知道無機會 就會知難而退

引用:
原帖由 活在當下的我 於 2021-9-22 12:58 PM 發表

之前同男同事傾計話自己信一生一世嘅愛情,佢望住我話佢信。佢試過問我知唔知有人默默咁關注我但自己唔知?又問我點解要搵男朋友?

男女有別,對一生一世嘅愛情,睇法唔一樣。千祁唔好一廂情願以為男仔同你咁諗

引用:
原帖由 活在當下的我 於 2021-9-22 12:58 PM 發表

你同佢好熟,竟知道佢同老婆分房瞓

至於一生一世的愛情,有則有,沒有則無

佢信一生一世嘅愛情但係話比人知同老婆有問題

引用:
原帖由 ricktse 於 2021-9-22 01:50 PM 發表

唔好信佢 純綷呃蝦條 

唔信 只要你保持距離 佢便會知道無機會 就會知難而退
無機會?唔明。但我會同佢保持距離~

引用:
原帖由 Terah 於 2021-9-22 02:19 PM 發表

你同佢好熟,竟知道佢同老婆分房瞓

至於一生一世的愛情,有則有,沒有則無
佢有同我講屋企d嘢。

引用:
原帖由 活在當下的我 於 2021-9-22 03:17 PM 發表

佢有同我講屋企d嘢。
要明白你與他不會有一生一愛情,在未被完全牽引下離開,縱使是小小的好奇心。

引用:
原帖由 活在當下的我 於 2021-9-22 03:17 PM 發表

無機會?唔明。但我會同佢保持距離~
男同事鐘意你

引用:

佢試過問我知唔知有人默默咁關注我但自己唔知?嗰個就係佢囉
佢咁講咩意思呢?佢鐘意你吖嘛

去到盡。都係45分鐘的愛情。

引用:

叫你活在當下一齊扑野罷囉

男同事同老婆分房瞓??真係唔好信!!

引用:
原帖由 牧夫座 於 2021-9-23 12:25 AM 發表

佢試過問我知唔知有人默默咁關注我但自己唔知?嗰個就係佢囉
佢咁講咩意思呢?佢鐘意你吖嘛
但係佢言行舉止都唔似鍾意我呀。😭 有時仲忽冷忽熱,搞到我都唔知點算好。

引用:
原帖由 粉紅色炸彈 於 2021-9-23 05:21 AM 發表

男同事同老婆分房瞓??真係唔好信!!
咁我都有去到佢屋企嘅。仔女同工人姐姐都叫佢哋分開瞓嘅房叫Mummy’s Room and Daddy’s Room.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]