• 瀏覽: 6,418
  • 回覆: 21
兩個禮拜前已經問咗屋企想出街食飯還是喺屋企食,一直都講緊留係屋企食飯
點知喺我食飯時間嗰陣先話我哋今晚都喺出街食,邊有餐廳可以今日book位呀?
之後阿爸話:你今日早放呀嘛,你咪去攞位先囉!

唉,問左兩個禮拜都話留喺屋企食,去到最尾一刻先話要出街食總要唔講想食咩…

熱賣及精選
但係早去等位都未必可以10點前食完啵

食西餐易d有位

poor guy.

大家樂

擇一D無咁熱門多人食可以

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2021-9-21 02:58 PM 發表

兩個禮拜前已經問咗屋企想出街食飯還是喺屋企食,一直都講緊留係屋企食飯
點知喺我食飯時間嗰陣先話我哋今晚都喺出街食,邊有餐廳可以今日book位呀?

唉,問左兩個禮拜都話留喺屋企食,去到最尾一刻先話要出街食總要唔講想食咩…
結局係............

最後去咗邊度食

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2021-9-21 02:58 PM 發表

食中午定晚飯先?

引用:
原帖由 長青空中飛臭蟲 於 2021-9-22 11:35 AM 發表

結局係............
我估佢出街食….

咁咪買幾個飯盒喺公園食 仲可以賞埋月

引用:

統一意見有點難哦,

茶餐廳都可以既

引用:

溝通有問題

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]