• 瀏覽: 13,307
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
分手就好,咱唔得觸犯法律

熱賣及精選
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-23 05:13 PM 發表

好多人都係咁,只係沉迷既野唔同。
鍾意動漫, 唔係太影響生活, 根本冇問題。

Lisa吖嘛,我明喎,你男朋友好正常

引用:
原帖由 1993nice 於 2021-9-23 03:26 PM 發表

同阿姐有關咩?
Lisa,係blackpink好靚嗰個

條仔寧願性幻想同 Lisa 姐扑嘢都唔同你扑,你反而係要檢討嗰個先啱

咁仲唔飛咗佢?一日都嫌多

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-9-23 07:51 PM 發表

Lisa,係blackpink好靚嗰個
過去式了

打死佢唔緊要,最緊要做得干淨

奇怪,你嫌人毒,何以當初有拍到拖?乜唔係一早唔考慮咩?

引用:
原帖由 有事走先 於 2021-9-20 05:52 PM 發表

有睇過我帖嘅人都知,我男朋友係會有偶像攬枕果啲嘅人黎......

原來佢近排追緊Black Pink個Lisa, 係咁講話Lisa長腿好正, 人間芭比......
依家佢成間房已經轉哂做Lisa嘅相, 仲有大大張Poster放正在床邊, 之後仲買左一堆佢嘅周邊產品......

最最最令我想打死佢嘅原因係, 原來佢為左依堆野, 已經用左2萬蚊以上 ...

引用:
原帖由 1993nice 於 2021-9-23 09:22 PM 發表

過去式了
present forever

同佢分手 跟我

不如妳考慮一下大家的性格是否合適在一起

引用:
原帖由 有事走先 於 2021-9-20 05:52 PM 發表

有睇過我帖嘅人都知,我男朋友係會有偶像攬枕果啲嘅人黎......

原來佢近排追緊Black Pink個Lisa, 係咁講話Lisa長腿好正, 人間芭比......
依家佢成間房已經轉哂做Lisa嘅相, 仲有大大張Poster放正在床邊, 之後仲買左一堆佢嘅周邊產品......

最最最令我想打死佢嘅原因係, 原來佢為左依堆野, 已經用左2萬蚊以上 ...
支持佢係你惟一快樂泉源

鐘意欖枕都唔欖你,絲打檢討吓

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]