• 瀏覽: 13,358
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
有睇過我帖嘅人都知,我男朋友係會有偶像攬枕果啲嘅人黎......

原來佢近排追緊Black Pink個Lisa, 係咁講話Lisa長腿好正, 人間芭比......
依家佢成間房已經轉哂做Lisa嘅相, 仲有大大張Poster放正在床邊, 之後仲買左一堆佢嘅周邊產品......

最最最令我想打死佢嘅原因係, 原來佢為左依堆野, 已經用左2萬蚊以上, 仲問我佢係唔係好叻, 邊啲用左啲平價買返黎......
我可以點控制我自己唔打死佢......?

熱賣及精選
分手就好,無必要打死人。

引用:
原帖由 有事走先 於 2021-9-20 05:52 PM 發表

有睇過我帖嘅人都知,我男朋友係會有偶像攬枕果啲嘅人黎......

原來佢近排追緊Black Pink個Lisa, 係咁講話Lisa長腿好正, 人間芭比......
依家佢成間房已經轉哂做Lisa嘅相, 仲有大大張Poster放正在床邊, 之後仲買左一堆佢嘅周邊產品......

最最最令我想打死佢嘅原因係, 原來佢為左依堆野, 已經用左2萬蚊以上 ...
如果性格不合, 只能選擇分手

問題喺你度
你男朋友冇問題

一係你比佢更毒,如果唔係都好難夾。

人地可以有自己的愛好,做咩要強迫人改變呢?

引用:
原帖由 CAVOK 於 2021-9-21 08:42 AM 發表

人地可以有自己的愛好,做咩要強迫人改變呢?
同意, 唔鍾意就講清楚, 佢唔聽就分手, 不應用暴力解決問題。毒, 不過係D無聊劇集的對白。

引用:
原帖由 有事走先 於 2021-9-20 05:52 PM 發表

最最最令我想打死佢嘅原因係, 原來佢為左依堆野, 已經用左2萬蚊以上 ...
扣起佢啲錢

引用:
原帖由 Terah 於 2021-9-21 01:31 AM 發表

一係你比佢更毒,如果唔係都好難夾。
迷mirror ! 12個,好快破產

引用:

睇錯左以為佢仲問你係唔係好切

你仲同佢一齊,你都唔方正常得去邊

未結婚,仲有機會選擇

我睇錯topic, 以為係你男朋友毒打到你想打死佢

引用:

不如介紹個泰妹俾佢玩,唔使成日得個睇字咁慘。

感情問題  一律建議分手 

提示:支持鍵盤翻頁左 右