• 瀏覽: 17,308
  • 回覆: 126
  • 追帖: 2
星期日阿媽約咗我同我女朋友飲茶
女朋友話有間好茶樓好正,仲自告憤勇要去拎位先
咁阿媽一開始印像都幾好,覺得我條女唔錯
我地未去到女朋友已經話拎咗位坐底咗
咁我地去到茶樓之後諗住叫野食,點知條女連啲碗碗杯杯都未洗過
佢話佢唔識洗,所以冇洗......
阿媽真係黑咗面,因為佢飲咗啖茶先知未洗........
為咗熄事寧人,最後我幫手洗,咁冇理由叫長輩服侍我地........佢之後同我講返,覺得我條女好唔識做,洗嘢都唔識,娶返嚟仲得了......?

熱賣及精選
港女公主病,基本野門面野都唔識,出街失禮死人,分手啦

你自己唔識洗?

引用:
原帖由 我係癲佬 於 20/9/2021 17:34 發表

為咗熄事寧人,最後我幫手洗,咁冇理由叫長輩服侍我地........佢之後同我講 ...
你雙手廢㗎?有爺生無乸教🤭

你都決定咗唔娶,咁走開啦

你阿媽諗住娶老婆?

一山不能藏二婦

引用:
原帖由 D奶baby 於 2021-9-20 18:03 發表

好彩我本身有潔癖
食咩菜都會洗就算高級餐廳
反而有d人覺得除茶餐廳同茶樓洗ok
其他地方洗會好唔舒服
有比人話過
懶理
乾淨最緊要
高級餐廳都要洗?高級極有限喎

引用:
原帖由 我係癲佬 於 2021-9-20 17:34 發表

為咗熄事寧人,最後我幫手洗,咁冇理由叫長輩服侍我地........佢之後同我講 ...
搵埋位仲想點?

引用:
原帖由 我係癲佬 於 2021-9-20 05:34 PM 發表

做你女朋友真係慘,叫你媽搵個賓妹做新抱喇

兒家所有人(男女)都係咁,你預自己冇老婆啦

係時候換女友

肯去搵定位等你地都算係咁了,仲有佢話吾識洗定吾洗呢?吾識你咪教下佢

引用:
原帖由 我係癲佬 於 2021-9-20 05:34 PM 發表

伯母可能想你轉基

提示:支持鍵盤翻頁左 右