• 瀏覽: 1,915
  • 回覆: 30
而家好多美容院都有得做脫毛,不過就好海鮮價,間間都話自己用緊最新最好既機,其實脫毛公司部機有咩分別?

熱賣及精選
有分別嫁, 佢部機係彩光定激光, 咩型號, 安唔安全, 真係揀過嫁

海鮮價?第一次聽

我知有d機係唔同脫毛公司通用
我脫緊個間20Beauty同M記部機係一樣
但係價錢就平一大截
有d都係賣brand

引用:
原帖由 HaleyTT 於 2021-9-20 04:40 PM 發表

有分別嫁, 佢部機係彩光定激光, 咩型號, 安唔安全, 真係揀過嫁
佢地間間都講到自己最好,我點知掂唔掂?

引用:
原帖由 我坐巴士上學 於 2021-9-20 05:28 PM 發表

但係價錢就平一大截
有d都係賣brand
都係,如果唔係佢地點搵咁多大粒星拍廣告,不過會唔會價錢平就sell其他野sell到爆?

引用:
原帖由 7liz7 於 2021-9-21 12:45 PM 發表

佢地間間都講到自己最好,我點知掂唔掂?
通常我都係去試做下先, 睇下間野既service, 用咩機, 治療師手勢點

引用:
原帖由 7liz7 於 2021-9-21 12:46 PM 發表

都係,如果唔係佢地點搵咁多大粒星拍廣告,不過會唔會價錢平就sell其他野sell到爆?
so far都冇咩點sell過都只係問下有咩位想脫去到就淨係脫同約時間 唔會好似d人講到困住響間房死要你簽個d

引用:
原帖由 7liz7 於 2021-9-21 12:46 PM 發表

脫毛一定唔會搵有明星賣廣告既地方做

最好找專門激光脫毛既公司,通常用正廠candxxxx 755

引用:
原帖由 我坐巴士上學 於 2021-9-20 05:28 PM 發表

但係價錢就平一大截
有d都係賣brand
但係點解會平咁多?

引用:
原帖由 milktmn 於 2021-9-21 11:21 PM 發表

通知找專門激光脫毛既公司,通常用正廠candxxxx 755
Beauxxin, aplxxx,都係用正機

引用:
原帖由 我坐巴士上學 於 2021-9-21 03:19 PM 發表

so far都冇咩點sell過都只係問下有咩位想脫去到就淨係脫同約時間 唔會好似d人講到困住響間房死要你簽個d
我真係試過....心諗只係脫個毛洗唔洗咁chur....

引用:
原帖由 性感的貓奴 於 2021-9-23 02:56 PM 發表

但係點解會平咁多?
M記有代言,d鋪租貴,有海景…

之前做apxxxx 幾平 印象中900/part 永久無限次 ,
真心唔sell, 幾中意, 但都因為無人理你比唔比心機上去做,
做做下個人懶左無去了, 浪費哂,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]