• 瀏覽: 17,038
  • 回覆: 120
  • 追帖: 3
男朋友一聽到我話要學 就好緊張話唔可以
又話咩好粗俗 又唔好睇 又容易整親
其實我知佢諗咩 佢一定係覺得鋼管舞太性感 驚我洩底
我已經同佢講咗 成班都係女人
佢仲有咩好擔心 成日呢樣唔比嗰樣唔準
做人男朋友要大方啲 我今次一定唔會理佢
我班姊妹都話陪我一齊玩
依家廿一世紀 好心啲男人就大方啲

熱賣及精選
對佢自己冇信心的表現係咪不太靚仔

佢係擔心你條鋼管太性感

男人跳剛管, 隔夜飯都嘔埋出來。

https://www.youtube.com/watch?v=XaKjaozA9Nw

唔怕手指起哂繭大脾粗過自己條仔咪學囉,船P舞酬好高架

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021/9/20 11:53 發表

我班姊妹都話陪我一齊玩
ur bf is too conservative. very old style hk thinking.
pole dancing is very healthy but difficult to learn. tell him to stop thinking dirty things.
my wife, then gf took lessons back in the day... it was fine. good experience for both in my opinion

仲以為你講緊你老豆

跳鋼管舞好L危險
好容易扯斷條周周

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-9-20 11:53 發表

我班姊妹都話陪我一齊玩
費事妳去經營副業

我覺得無乜問題

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-9-20 11:53 AM 發表

我班姊妹都話陪我一齊玩
其實係好事......

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-9-20 11:53 AM 發表

我班姊妹都話陪我一齊玩
真心請教,大方到應該咩先合適唔批?

脫衣鋼管舞?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]