• 瀏覽: 27,738
  • 回覆: 288
  • 追帖: 8
+3
引用:
原帖由 hahachui 於 2021-9-19 02:24 PM 發表
日日一個住酒店,日日都想自殺,就快頂唔順
放開心情,識過第二個

引用:
原帖由 hahachui 於 2021-9-19 02:24 PM 發表
樓主是男?是女?

都係一種解脫現實其實都係一種釋放 好過拖泥帶水 日復日仲折磨

現今社會好平常

慢慢黎啦,係呢到會有人支持你起碼你吾係一個人

當人變咗如冇得返頭就要面對,自己也要灑脫不拖泥帶水,小朋友還細好好照顧自己及小朋友吧!

引用:
都唔知幾多人羨慕你…海濶天空

引用:
原帖由 樓上哈豬豬 於 2021-9-20 04:55 PM 發表
一個唔愛自己的人要好好放下,放下就等於放過自己,以家十個男有九個都出軌,好似上左引完全介唔到,我想將來人都唔好結婚,合則來,不合則去,不要再為一個唔錫自己的人而費神,佢唔會感覺到你對佢點好,為佢而唔開心佢唔會收到 ,重新開始自己的新生活啦,呢個世界其實很美。
說得很好,我也醒了,多謝

你給我聽好2014-Jan 陳奕迅 (Eason Chan)

你看看大夥兒合照 就你一個人沒有笑 是我們裝傻還是你真的 有很多普通人沒有的困擾 我才懶得給你解藥 反正你愛來這一套 為愛情折腰難道不是你 一直以來戒不掉的癖好 你在想誰想到睡不著 你應該覺得驕傲 很多人想失戀也沒有目標 只是想睡個好覺別炫耀 別說你還好沒什麼不好 你就怨日子枯燥 沒什麼煩惱恐怕就想到 什麼生存意義想到沒完沒了 你給我聽好想哭就要笑 其實你知道煩惱會解決煩惱 新的剛來到舊的就忘掉 渺小的控訴就是你想要的生活情調

https://www.youtube.com/watch?v=T9V45IhnMRU

引用:
離婚有冇小朋友呀?

引用:
原帖由 Demetrius 於 2021-9-19 06:24 PM 發表
你唔想一個人嘅,咪追返佢囉,唔使死嘅。
得唔得呀?怕對方已經有人追咗。

引用:
原帖由 廚房白滑的希望 於 2021-9-20 10:11 PM 發表
現今社會好平常
係囉或者搵過個仲好呢

引用:
原帖由 袋中巧西瓜 於 2021-9-20 10:28 PM 發表
慢慢黎啦,係呢到會有人支持你起碼你吾係一個人
同意X2我都支持佢!

引用:
原帖由 hahaman123 於 2021-9-21 02:03 AM 發表
你給我聽好2014-Jan 陳奕迅 (Eason Chan)

你看看大夥兒合照 就你一個人沒有笑 是我們裝傻還是你真的 有很多普通人沒有的困擾 我才懶得給你解藥 反正你愛來這一套 為愛情折腰難道不是你 一直以來戒不掉的癖好 你在想誰想到睡不著 你應該覺得驕傲 很多人想失戀也沒有目標 只是想睡個好覺別炫耀 別說你還好沒什麼不好 你就怨日子枯燥 沒什麼煩惱恐怕就想到 什麼生存意義想到沒完沒了 你給我 ...
好好聽thank you

呢個女人就係你敵人,千祈唔好離開屋企咁儍!同佢死過

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]