• 瀏覽: 24,410
  • 回覆: 282
  • 追帖: 8
如果愛你要放下自尊 不必了我沒埋怨

熱賣及精選
人心難測,我都曾經經歷過同你差唔多情況,加油,個大人變左你盡左你本份就得,將來集中精神係小朋身友上

我好快就要搬走,前路茫茫好辛苦好迷惘😫

引用:
原帖由 noeyesee2007 於 2021-10-2 08:32 PM 發表

有冇ching/過來人可以話比我知佢想點呀!
師姐,你暫時俾啲時間佢佢都已經入咗樹窿逃避緊,再迫佢只會弄巧反絕

引用:
原帖由 arashiwinds 於 2021-9-19 11:04 PM 發表

有時愛情同麵包,係真係要取捨,特別係個家庭已經唔只得2個人,我只係選擇左後者
冇愛情的婚姻也不好過

引用:
原帖由 無助嘅羔羊 於 2021-10-17 03:09 PM 發表

師姐,你暫時俾啲時間佢佢都已經入咗樹窿逃避緊,再迫佢只會弄巧反絕
Update  吓最新情況:上星期六忍唔住搵佢,問佢可唔可以見面,佢又無問題,之後跟咗佢去釣魚,全日都無提過分唔分,一唔一齊呢啲問題,只當平時去街咁⋯⋯⋯
又過咗三日即星期二,我又忍唔住搵佢(每次都係我搵佢),佢又比我去睇佢同朋友打波,其間,我發覺佢無同過呢個朋友講過我地出現咗問題,所以我都表現到無野咁,打完波之佢朋友走咗後,一路行,講普通話題係無野的,但我真係忍唔住問咗佢可唔可以比次機會大家,佢又即時迴避問題⋯⋯⋯⋯之後大家又沉默了。
有冇人可以話比我知究竟佢想點呀?

我不是你的同路人

男或女人離婚咪搵個第2個
咁就好易忘記過去
也是最快最有效方法

引用:
原帖由 Tosayhi 於 2021-9-28 11:11 PM 發表

佢係負心,但平心而論,我覺得佢唔算好差,起碼後生個陣佢曾經對我同兩個孩子好好,只係人年長咗會變。
上年一場大病,好多嘢我睇化咗,做人,來是一人走亦一樣,愛自己多一啲,讓活在世上嘅每一天都係快樂,足矣!^^
嘩你可以睇得咁開,堅勁!我已經變左空氣,明明唔係咩大件事但老公嬲到好似想成世唔睬我咁,我真係冇晒計。除咗睇開d都唔知點。

引用:
原帖由 hahachui 於 2021-9-19 02:24 PM 發表

日日一個住酒店,日日都想自殺,就快頂唔順
咩料?🤔

加油!搵朋友出嚟傾吓偈會好D。想問吓仔仔跟邊個?

引用:
原帖由 kilogram 於 2021-9-20 01:39 PM 發表

我連日頭都唔算好正常 會突然好掛住佢要背住同事抹眼淚 夜晚喊的時間更多有時真係喊到失聲 其實我知道我已經好幸運還有工作 但心底真係太痛開心唔到
忘記一段感情 最好的方法就係開始新的戀情  貪心忘舊就係咁來的

引用:
原帖由 kilogram 於 2021-9-20 02:25 PM 發表

有些人是被離婚被放棄
你要比他過得更加好 一個唔得咪下一個啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]