• 瀏覽: 3,222
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
我朋友叫我開po問大家
佢男朋友系同佢拍拖之前已經講到明唔唔會送禮物俾女朋友
咁咁一齊咗三個月 過咗試用期
女方送咗一件衫比男朋友做禮物
而男朋友因為講到明唔會送禮物
所以用張紙摺左隻狗俾女朋友當禮物
然後到情人節 男方送咗一盒保濟丸俾女朋友做禮物
但個女仔冇腸胃問題
男方有投資股票嘅習慣,就叫女朋友一齊買
但賺左嘅利潤男方叫女方比返佢
而兩個都到適婚年齡 有諗住結婚生小朋友
兩個都有穩定工作 薪金都比較理想
個女仔就想問下 佢男朋友為人甘點相處落去

熱賣及精選
間題不是他是否賤男,而是女方是否接受,接受就可一齊,唔接受就無謂花時間,這是他們二人之間的問題,外人不會理解。

引用:
原帖由 Terah 於 2021-9-18 01:40 PM 發表

間題不是他是否賤男,而是女方是否接受,接受就可一齊,唔接受就無謂花時間,這是他們二人之間的問題,外人不會理解。
你講得岩

賤男尤指有欺騙成份,一般是感情、金錢和身體。或者從另一個角度看,深入了解後,你覺得他男友是否一個好男人。

揾西笨

唔賤,但盡快分手💔

送保濟丸

引用:
原帖由 果珍銷雲 於 2021-9-19 10:05 PM 發表

送保濟丸
我都笑左

引用:
原帖由 牧夫座 於 2021-9-19 12:12 AM 發表

唔賤,但盡快分手💔
女仔唔捨得

引用:
原帖由 Terah 於 2021-9-18 02:22 PM 發表

賤男尤指有欺騙成份,一般是感情、金錢和身體。或者從另一個角度看,深入了解後,你覺得他男友是否一個好男人。
都岩

引用:
原帖由 lakabbg 於 2021-9-18 01:07 PM 發表

我朋友叫我開po問大家
但個女仔冇腸胃問題
兩個都有穩定工作 ...
脫離現實,記者Post?

引用:
原帖由 lakabbg 於 2021-9-20 01:17 PM 發表

女仔唔捨得
唔捨得咪搵過第二個,到時就捨得架啦!浪費時間

你的朋友就是⋯⋯😏

不過你唔捨得呢下,其實都唔使講,因為你已經自斷後路⋯⋯🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 lakabbg 於 2021-9-18 01:07 PM 發表

我朋友叫我開po問大家
但個女仔冇腸胃問題
兩個都有穩定工作 ...
所以女仔智商係低過男人,抵俾男人呃😆

有好多人計數叻, 亦都係佢吸引之處, 但如果佢自私, 只顧自己, 佢幾有錢都無你份,
樓主朋友自己諗清楚.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]