• 瀏覽: 4,113
  • 回覆: 21
曾經的我 吊兒朗當
一向重視承諾既佢百般容忍
一次又一次的失望
因為小朋友而結婚  到依家情緒病復發
個人識諗冇再做過份野
小朋友逐逐長大 得我哋兩公婆處理成頭家
壓力太大瀕臨爆煲  同老婆出現分歧
就嚟頂唔順好快跳樓...
講番些少背景 老婆同我剛剛3字頭

熱賣及精選
引用:
原帖由 xobanana 於 2021-9-17 02:59 PM 發表

曾經的我 吊兒朗當
一次又一次的失望
個人識諗冇再做過份野
凡事睇開D, 做人會開心D

引用:
原帖由 xobanana 於 2021-9-17 02:59 PM 發表

曾經的我 吊兒朗當
一次又一次的失望
個人識諗冇再做過份野
你死左 咁D 小朋友 點算?

生得出黎就要 養大佢, 至少等佢結婚吧⋯⋯

咁年輕做老豆,30歲人仲覺一個家好難搞,巨孩症 !

引用:

曾經的我 吊兒朗當
一次又一次的失望
個人識諗冇再做過份野
E好個病先講

引用:

曾經的我 吊兒朗當
一次又一次的失望
個人識諗冇再做過份野
師兄幾歲結婚??

乜都係活到老學到老🤷🏼‍♂️冇人一出世就識做好老公好老婆好爸爸好媽媽🤷🏼‍♂️其實好多嘢到死嗰日都仲係學緊🤷🏼‍♂️呢啲都係人生必經嘅嘢,最緊要兩公婆一條心堅持落去🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 封樓盲俠花滿樓 於 2021-9-18 07:47 AM 發表

乜都係活到老學到老🤷🏼‍♂️冇人一出世就識做好老公好老婆好爸爸好媽媽🤷🏼‍♂️其實好多嘢到死嗰日都仲係學緊🤷🏼‍♂️呢啲都係人生必經嘅嘢,最緊要兩公婆一條心堅持落去🤷🏼‍♂️
同老婆好多野思想出現分歧 
想分開

引用:
原帖由 kwma 於 2021-9-17 11:33 PM 發表

E好個病先講
食藥做唔到野 .........

引用:
原帖由 xobanana 於 2021-9-18 08:52 發表

想分開
有分岐咪慢慢磨合囉...一定要聽你話架...冷靜D...而家先得3字頭有排行架條路

引用:

曾經的我 吊兒朗當
一次又一次的失望
個人識諗冇再做過份野
有冇嗜好可以舒緩下生活壓力?不要想太多。

引用:
原帖由 xobanana 於 2021-9-18 08:52 AM 發表

想分開
諗吓佢之前嘅好🤷🏼‍♂️其實你哋都冇變過,只係環境唔同咗要作出改變先出現分歧🤷🏼‍♂️諗辦法一齊捱過佢🤷🏼‍♂️分開係好容易,但係你哋冇進步過,將來換過個人都好,同樣問題一樣會出現,咁分得幾多次?🤷🏼‍♂️唔好一有咩依郁就話分,完全唔記得晒當初嘅山盟海誓🤷🏼‍♂️點解唔諗吓將問題解決佢,咁就擁有一個美滿家庭🤷🏼‍♂️諗吓將來老咗仲拖住佢隻手仔行公園行河邊係幾咁浪漫同令人羨慕嘅事🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-18 09:05 AM 發表

有分岐咪慢慢磨合囉...一定要聽你話架...冷靜D...而家先得3字頭有排行架條路
冇錯嘞🤷🏼‍♂️👍

引用:
原帖由 sobel123 於 2021-9-17 08:55 PM 發表

咁年輕做老豆,30歲人仲覺一個家好難搞,巨孩症 !
你唔好咁留言啦,樓主講左有情緒病做乜仲刺激佢

兩公婆做哂所有嘢是正常的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]