• 瀏覽: 12,877
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
有一日行完山搭車,中途有對二十出頭嘅情侶上車,望落似去完沙灘。女嘅著小背心。男嘅上身冇着衫就上車!一上車條仔就係咁攬係咁錫,完全當架車係自己屋企。

出返西貢,又撞到對狗男女行街買嘢。男嘅繼續冇着衫入舖頭睇嘢買嘢,又當街攬住條女錫。

到我食完飯坐車番市區,又撞到呢對男女。條仔又係冇着上身衫上車,同條女打足成程車茄輪,條女又摸條仔上身裸體,完全旁若冇人。

做佢條女真係慘。條仔唔着衫俾人望哂,又控制唔到自己

熱賣及精選
引用:
原帖由 qrrsstt 於 2021-9-17 12:15 PM 發表

有一日行完山搭車,中途有對二十出頭嘅情侶上車,望落似去完沙灘。女嘅著小背心。男嘅上身冇着衫就上車!一上車條仔就係咁攬係咁錫,完全當架車係自己屋企。

出返西貢,又撞到對狗男女行街買嘢。男嘅繼續冇着衫入舖頭睇嘢買嘢,又當街攬住條女錫。

到我食完飯坐車番市區,又撞到呢對男女。條仔又係冇着上身衫上車,同條女打足成程車茄輪,條女又摸條仔上身裸體,完全旁若冇人。

做佢條女真係慘
可能你攪錯,兩個都是男人

見到呢啲都覺得眼冤

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2021-9-17 12:15 PM 發表

做佢條女真係慘
人地鐘意做咩關你L事咩
如果你有得玩埋一份
你就唔會咁講啦

引用:

做佢條女真係慘
人地不知幾ENJOY

咁黐纏好少見到

你仲乜成日吊住人哋唧,喺香港一日內可以同時喺3個地方踫面嘅機率仲難過中六合彩安慰奬

我有次試過望到對情侶唔鍚為止, 當做show咁睇

引用:
原帖由 阿屋 於 2021-9-17 12:50 PM 發表

可能你攪錯,兩個都是男人
可能係

當睇免費show囉,人哋比錢去泰國都係睇依d!

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2021-9-17 02:34 PM 發表

你仲乜成日吊住人哋唧,喺香港一日內可以同時喺3個地方踫面嘅機率仲難過中六合彩安慰奬
我當黑囉。西貢唔大,撞到有幾難。條仔又咁易認,又唔着衫,邊有人搭車會唔着衫

引用:

做佢條女真係慘。條仔唔着衫俾人望哂,又控 ...
淨係男主角?女主角唔使檢點?佢用支槍指住女主角?

我通常會話:屌埋閪吖笨

當睇AV,可以啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右