• 瀏覽: 12,742
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 qrrsstt 於 2021-9-17 12:15 PM 發表

有一日行完山搭車,中途有對二十出頭嘅情侶上車,望落似去完沙灘。女嘅著小背心。男嘅上身冇着衫就上車!一上車條仔就係咁攬係咁錫,完全當架車係自己屋企。

出返西貢,又撞到對狗男女行街買嘢。男嘅繼續冇着衫入舖頭睇嘢買嘢,又當街攬住條女錫。

到我食完飯坐車番市區,又撞到呢對男女。條仔又係冇着上身衫上車,同條女打足成程車茄輪,條女又摸條仔上身裸體,完全旁若冇人。

做佢條女真係慘。條仔唔着衫俾人望哂,又控 ...
幾時的事呀?唔駛戴口罩?定係戴住口罩咁錫呀?係車上面除口罩錫?仲唔當場問候佢全家再趕佢落車?定係作錯文呀?

熱賣及精選
引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-9-18 08:42 PM 發表

你攪錯曬…

條仔唔著衫係條港女要求,你話見d女係咁摸條仔就知啦!

其實係條仔慘,要當街露Lin
我唔知啦。不過人地好enjoy,遮都唔遮下,反而條女有啲尷

無圖你這光交都得啦

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2021-9-20 02:02 PM 發表

我唔知啦。不過人地好enjoy,遮都唔遮下,反而條女有啲尷
搵食呀嘛,唔show肌肉💪邊有女吼

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2021-9-17 12:15 PM 發表

有一日行完山搭車,中途有對二十出頭嘅情侶上車,望落似去完沙灘。女嘅著小背心。男嘅上身冇着衫就上車!一上車條仔就係咁攬係咁錫,完全當架車係自己屋企。

出返西貢,又撞到對狗男女行街買嘢。男嘅繼續冇着衫入舖頭睇嘢買嘢,又當街攬住條女錫。

到我食完飯坐車番市區,又撞到呢對男女。條仔又係冇着上身衫上車,同條女打足成程車茄輪,條女又摸條仔上身裸體,完全旁若冇人。

唔著上身衫喺條街走嚟走去??

可能情到濃時

引用:
原帖由 吹唔漲掹唔長 於 2021-9-20 03:36 PM 發表

唔著上身衫喺條街走嚟走去??
係呀,唔著上身衫拖住條女大搖大擺,仲走入好多店舖買嘢

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2021-9-20 03:22 PM 發表

搵食呀嘛,唔show肌肉💪邊有女吼
佢成功咗一半,好多人望佢

有冇入

後生打壞

道德感低下

有啲人係做比人睇先high

引用:

條「女」可能有枝炮仔 …

信我,如果個男人係外國人 成件事就無問題

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]