• 瀏覽: 4,889
  • 回覆: 21
iPhone 13今晚終於有得訂,到時諗住老媽子一部,我一部,老豆就......

老媽子部iPhone 12歸佢啦,反正老豆都慣咗用老媽子部舊機,今次都算係換「新」機!

衰仔衰女你老豆好辛苦用精子生你出泥架

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-17 12:13 PM 發表

傳統習俗

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-9-17 12:05 PM 發表

iPhone 13今晚終於有得訂,到時諗住老媽子一部,我一部,老豆就......

老媽子部iPhone 12歸佢啦,反正老豆都慣咗用老媽子部舊機,今次都算係換「新」機!
老豆,一定很愛你哋,要不然肯定要講道講道。

我老豆,也系,家裡用舊嘅嘢,都系佢喺用,冇辦法,邊個叫老豆愛我哋呢,你講呢樓主。

引用:
原帖由 核心強勁的希望 於 2021-9-17 06:03 PM 發表

老豆,一定很愛你哋,要不然肯定要講道講道。
自我有記憶以嚟,老豆從來唔敢反抗

引用:
原帖由 真委屈的盒子 於 2021-9-17 06:14 PM 發表

我老豆,也系,家裡用舊嘅嘢,都系佢喺用,冇辦法,邊個叫老豆愛我哋呢,你講呢樓主。
我老豆都係

嚇死我,以為令壽堂有咩不測

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-9-17 12:05 PM 發表

孝順

無論如何,應先給老豆新機,再氹佢交換

好習慣

引用:

be fair

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-17 12:13 PM 發表

50 步笑 100 步

你對你阿媽都唔好得去邊啦...........過去 ( 空乜乜,超乜野乜,佛乜 戶口 ) 成 Q 日唱衰自己老母

引用:
原帖由 長青空中飛臭蟲 於 2021-9-18 02:07 PM 發表

50 步笑 100 步

你對你阿媽都唔好得去邊啦...........過去 ( 空乜乜,超乜野乜,佛乜 戶口 ) 成 Q 日唱衰自己老母
我只知你現在環境仲衰過攞綜援遮冷氣都開5起你實手機都壞左都買5起

提示:支持鍵盤翻頁左 右