• 瀏覽: 5,438
  • 回覆: 51
  • 追帖: 1
一齊九年 原來是雙面人 公司跟人玩曖昧 一直蒙在鼓裡 一直扮到好愛我 直到分開住 我都覺得佢係屋企問題先分開住 但原來所有都是謊話

熱賣及精選
引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-17 12:26 AM 發表

一齊九年 原來是雙面人 公司跟人玩曖昧 一直蒙在鼓裡 一直扮到好愛我 直到分開住 我都覺得佢係屋企問題先分開住 但原來所有都是謊話
過咗去就算,放下,重新開展自己嘅人生!

我睇同你差唔多結婚未到一年已經要諗離婚

引用:
原帖由 TWITTER@ 於 2021-9-17 09:03 AM 發表

我睇同你差唔多結婚未到一年已經要諗離婚
早點睇清楚一個人 好過浪費咁多年青春 好在同佢無小朋友

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-17 09:30 AM 發表

早點睇清楚一個人 好過浪費咁多年青春 好在同佢無小朋友
都係唔使咁辛苦

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-17 12:26 AM 發表

每個人都戴著面具做人,
好人戴著壞人面具, 保護自己;
壞人戴著好人面具, 欺騙自己... 總不會一輩子承認自己已經變成了一個自己都討厭的壞人...
謊言會傷人; 現實同樣傷人...
我們只有以自愛換被愛... 重拾一個充滿愛的世界...

人都有兩面性,唔好知得太多

引用:

派帽比佢先!

好難再相信人😢

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-18 12:09 AM 發表

好難再相信人😢
我17年都係咁啦,唔好回頭望,祝早日放下。
好難再相信人個階段係好正常,慢慢重新建立吧。

既然決定左,就要放下過去,向前看

引用:
原帖由 johnball 於 2021-9-18 12:19 AM 發表

我17年都係咁啦,唔好回頭望,祝早日放下。
好難再相信人個階段係好正常,慢慢重新建立吧。
最痛苦是發現那一刻,現在決定了,惜懐吧!世上最愛你的人只有自己

引用:
原帖由 charlrsb 於 2021-9-19 06:56 AM 發表

最痛苦是發現那一刻,現在決定了,惜懐吧!世上最愛你的人只有自己
係非常痛苦,由其係我見到她同情夫在床上既相,果刻痛楚太過震撼。
不過點都好,事情終會過去。。。展望將來吧。
妳也要加油。

引用:

分開咗重頭來過

提示:支持鍵盤翻頁左 右