• 瀏覽: 5,870
  • 回覆: 51
  • 追帖: 1
被背叛過後 真係好難相信美好愛情會降臨自己身上  。所以即使遇到真心愛你既人 ,你亦會終日疑神疑鬼,令段愛情無疾而終。 而我卻剛剛走到這階段,仍在自責、內疚自己的疑心重。

熱賣及精選
重新出發

引用:
原帖由 johnball 於 2021-9-19 12:19 PM 發表

係非常痛苦,由其係我見到她同情夫在床上既相,果刻痛楚太過震撼。
不過點都好,事情終會過去。。。展望將來吧。
妳也要加油。
不要痛苦,將其變成憤慨。但壓下不作任何反應,從來只見新人笑,有誰聽到舊人哭。臭Si不用留戀,發現左仲好。揸住啲証據在手,第時比人反咬都無輸!!

引用:
原帖由 sobel123 於 2021-9-24 11:41 AM 發表

不要痛苦,將其變成憤慨。但壓下不作任何反應,從來只見新人笑,有誰聽到舊人哭。臭Si不用留戀,發現左仲好。揸住啲証據在手,第時比人反咬都無輸!!
多謝師兄回覆

而家捱過左囉,無唸咁復雜,簡單啲,合得來,不合質去。

我由收到張相至今都從未講過出黎,相張應該係佢情夫,偷用佢部手機send比我, 不過點都好,巳告一段落,往後積極人生。

大家都要加油,活在當下。

引用:
原帖由 johnball 於 2021-9-24 11:49 AM 發表

多謝師兄回覆

而家捱過左囉,無唸咁復雜,簡單啲,合得來,不合質去。

我由收到張相至今都從未講過出黎,相張應該係佢情夫,偷用佢部手機send比我, 不過點都好,巳告一段落,往後積極人生。

大家都要加油,活在當下。
佢情夫要呃蝦條到玩厭為止,呢啲都係佢嘅因果孽障!

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-17 00:26 發表

一齊九年 原來是雙面人 公司跟人玩曖昧 一直蒙在鼓裡 一直扮到好愛我 直到分開住 我都覺得佢係屋企問題先分開住 但原來所有都是謊話
搵個ptgf玩住先啦...

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-17 12:26 AM 發表

一齊九年 原來是雙面人 公司跟人玩曖昧 一直蒙在鼓裡 一直扮到好愛我 直到分開住 我都覺得佢係屋企問題先分開住 但原來所有都是謊話
佢係有咗第三者跟住扮係因為屋企問題同你提出離婚,然後發現其實係佢有外遇?定係你發現咗之後你提出離婚?雖然我未離,但我都經歷了發現對方出軌呃咗我幾年,到現在已經兩年但都仲痛緊。其實離同唔離都痛,佢唔係咁雙面人,都呃唔到咁耐。你同我嗰個 case 有D似,返到屋企佢對我好好,所以咁遲先發現,但好彩你冇小朋友,如果有仲棘手啲。

引用:
原帖由 sobel123 於 2021-9-24 12:37 PM 發表

佢情夫要呃蝦條到玩厭為止,呢啲都係佢嘅因果孽障!
對我個人而言,巳不在乎了。

對一個變左心及曾傷害自己既人,唔駛再太上心,以前唔明,而家先明白,遲了一點。

引用:
原帖由 哈囉消失了水果 於 2021-9-24 02:39 PM 發表

佢係有咗第三者跟住扮係因為屋企問題同你提出離婚,然後發現其實係佢有外遇?定係你發現咗之後你提出離婚?雖然我未離,但我都經歷了發現對方出軌呃咗我幾年,到現在已經兩年但都仲痛緊。其實離同唔離都痛,佢唔係咁雙面人,都呃唔到咁耐。你同我嗰個 case 有D似,返到屋企佢對我好好,所以咁遲先發現,但好彩你冇小朋友,如果有仲棘手啲。
佢係有一年話屋企有事 要搬返去 個一年完全冇返過黎 接佢收工 佢趕我返自己屋企 我一直都信佢 冇諗過佢係公司搞曖昧

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-24 03:36 PM 發表

佢係有一年話屋企有事 要搬返去 個一年完全冇返過黎 接佢收工 佢趕我返自己屋企 我一直都信佢 冇諗過佢係公司搞曖昧
身同感受,之後你才發現全部都係大話。 算啦師兄,巳經去到依個地步,就唔好唸過往啦,往前向,將來既日子會越來越好,加油。

引用:
原帖由 johnball 於 2021-9-24 03:41 PM 發表

身同感受,之後你才發現全部都係大話。 算啦師兄,巳經去到依個地步,就唔好唸過往啦,往前向,將來既日子會越來越好,加油。
多謝你 希望我會釋懷到😢

引用:
原帖由 johnball 於 2021-9-24 03:34 PM 發表

對我個人而言,巳不在乎了。

對一個變左心及曾傷害自己既人,唔駛再太上心,以前唔明,而家先明白,遲了一點。
good luck

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-24 03:42 PM 發表

多謝你 希望我會釋懷到😢
放心,總會有一日好返架。

同一部車共同坐九年,而家有人在中途站要落車而巳。

祝你未來日子過得更加幸福。

引用:
原帖由 連續冰凍的碼頭 於 2021-9-17 09:30 AM 發表

早點睇清楚一個人 好過浪費咁多年青春 好在同佢無小朋友
真的!早d睇清一個人,是值得高興的事

引用:
原帖由 johnball 於 2021-9-19 12:19 PM 發表

係非常痛苦,由其係我見到她同情夫在床上既相,果刻痛楚太過震撼。
不過點都好,事情終會過去。。。展望將來吧。
妳也要加油。
一模一樣…… 男人最痛!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]