• 瀏覽: 12,719
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
熱賣及精選
其實我地擁有好多野都係二手冇問題丫

樓可以二手,車可以二手,錶可以二手
點解衫唔可以呢?二手飯就仆街啫

如果我買咗件衫返黎, 著兩著, 唔鍾意, 或者未咗過.................可以賣返出去..............幾好吖............

我明明係浪費者, 有人畀錢買咗我件浪費品, 將我變成環保人.................幾好吖............

引用:
原帖由 subming 於 2021-9-15 01:19 PM 發表

你想搵窿捐係因為佢無講錯
我係覺得佢屈我,無啦啦落我臉!

引用:
原帖由 3think 於 2021-9-15 03:13 PM 發表

如果係二手BALENCIAGA, CHANEL, DIOR, GUCCI, HERMES, LOEWE, LOUIS VUITTON, SAINT LAURENT吾怕買,仲要買多d添
唔怪老實講,佢自己都買過二手名牌袋

引用:
原帖由 泡泡果 於 2021-9-16 12:22 PM 發表

我知你講邊間, 如果我冇記錯, 果間舖既概念係環保, 佢地可以幫客人用番舊衫既物料, 去做一件唔同款既衫出黎. 佢地有賣二手衫, 我有睇過, 冇點留意價錢, 但覺得冇咩吸引力, 望一望就走左~
價錢唔貴,款式就見人見智,但睇睇下有種尋寶既感覺

引用:
原帖由 揸頸就命 於 2021-9-17 05:44 PM 發表

我又唔覺得係咁 我只係覺得自己被不尊重同無理攻擊
覺得呢個朋友影衰自己 好醜怪 無見識
係呀,我覺得我係無啦啦被人攻擊

引用:
原帖由 楚楚可憐蟲 於 2021-9-17 10:20 PM 發表

灣仔個間大d多款d, 灣仔軒尼詩道302-308號商場UG8至9號舖集成中心。

是社企來的。支持。

https://gl.sjs.org.hk/greenladies
社企我都會支持,好有意義!

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-9-18 11:59 AM 發表

麻煩PM我,詳細地址係邊?唔該你
pm

引用:
原帖由 Iamshunshun 於 2021-9-19 01:19 PM 發表

唔開心 😫睇完https://youtu.be/ktI5eu4t1eY

會笑番 心情唔好 可以睇下笑片
多謝你

引用:
原帖由 屙屎唔該壓水花 於 20/9/2021 10:48 發表

我係覺得佢屈我,無啦啦落我臉!
要面子入舖頭買新

我覺得無乜問題

支持買二手貨

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]