• 瀏覽: 12,727
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
唔係名牌,買嚟比人笑咩

熱賣及精選
做朋友有時要包容埋佢既立埸。

咪理佢,窮人先買二手衫,只有窮人先講

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-15 04:34 PM 發表

各有各喜好姐唔好勞氣
唔係喜好問題,係有人乜都唔識就係度踩人

引用:
原帖由 鬼屋滴滴路人 於 2021-9-15 05:19 PM 發表

其實係大家preference唔同je 佢唔認同你咪算
咁佢可以踩人?

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-9-16 10:31 發表

唔係喜好問題,係有人乜都唔識就係度踩人
會痛嗎

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-16 11:19 AM 發表

會痛嗎
佢會,因為朋友都會選擇離佢而去。你都試下

因為妳大個啦,越嚟越明白自己

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-9-16 11:32 發表

佢會,因為朋友都會選擇離佢而去。你都試下
唔試...我都唔會買

引用:
原帖由 gogowatch 於 2021-9-15 05:19 PM 發表

今日喺二手店見到條全新長褲。
即刻第一時間入手。
記得最早期喺崇光買過同一牌子。
當時要千幾文。

而家衹要100份之一價錢。
買到條一模一樣。
點解唔買。12681120
至叻係你
話時話, 條褲原價點解會咁貴? 金絲造?

我知你講邊間, 如果我冇記錯, 果間舖既概念係環保, 佢地可以幫客人用番舊衫既物料, 去做一件唔同款既衫出黎. 佢地有賣二手衫, 我有睇過, 冇點留意價錢, 但覺得冇咩吸引力, 望一望就走左~

引用:
原帖由 持久男 於 2021-9-16 12:06 PM 發表

唔試...我都唔會買
完全冇人叫過你買🙄

其實不論一手衫定二手衫,你買返去都會洗過一次先拎黎著,到著出黎邊有人知你著緊一手定二手呢?

其實妳覺得樣衰都係潛在認同佢觀點,或者自尊心較強。這個好多人都有。好少人可以做到不理閒言閒語

引用:
原帖由 屙屎唔該壓水花 於 2021-9-15 12:33 PM 發表

星期六日同某個朋友去xx紗廠行街,咁入面有好多鋪頭,其中一間係賣二手衫,開頭都唔知,入到去睇d款同介紹先知係賣二手衫。

我覺得冇咩所謂,反正望落去幾新正,同埋價錢又平,又環保,以前未買過,呢次都係第一次買。但呢位朋友就好反感,本身佢都一齊睇,但知道係二手衫之後就係咁催我走,又話唔乾淨,款又舊。我最嬲係佢嗰句:你有冇窮到要買二手衫呀?佢講呢句時咁啱隔離有個情侶睇緊衫,個女仔聽到望咗過嚟,我真係 ...
我好支持別人用二手衫褲。
但,我接受唔到。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]